BMW Divize
Re: BMW Divize
Zase bez záruky bude jezdit k lidem, co nebudou zkoušet něco vyměnit, ale uměj auta skutečně opravovat.
TSs
kura, chlopi, že já s avůbec na něco ptal.... to mi nemůžete dát jednoznačnou (jednotnou) odpověď?!?!
mno, ešče mám 4.5tis km na ryzmyšlenou....
mno, ešče mám 4.5tis km na ryzmyšlenou....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pozeram ze ta nadherna E60 530iX je predana. Uz mas vyhliadnuteho/kupeneho nieco noveho?Arnie J píše:jancsi: pokud si můžu vypůjčit slova klasika, řekl bych "je to dobré auto, ale špatné BMW" samozřejmě to není žádné utrpení s ním jezdit a klidně to ty 2 roky ještě vydržím, nicméně teď už bych volil jinak
E46 325i + E60 550i
no však to je ta moje a prodaná je mně (ten inzerát je rok starý)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
vidis, som si ani nevsimol kazdopadne, fakt krasne auto to je...Arnie J píše:no však to je ta moje a prodaná je mně (ten inzerát je rok starý)
E46 325i + E60 550i
http://auto.bazos.cz/inzerat/28331596/B ... VIDUAL.php
E60 550i individual, max vybava, M packet, 101.500 km (!), cena 309.000 (!!!).
nema niekto zaujem?
ps: nedalo mi to sem nepastnut
E60 550i individual, max vybava, M packet, 101.500 km (!), cena 309.000 (!!!).
nema niekto zaujem?
ps: nedalo mi to sem nepastnut
E46 325i + E60 550i
Hmm Kladno. To bude čorka.
Podle fotek stojí kousek ode mě a přitom sem ho nikdy neviděl, škoda... V8 bych nepřeslech.
Podle fotek stojí kousek ode mě a přitom sem ho nikdy neviděl, škoda... V8 bych nepřeslech.
TSs
Znáš to dnešní odhlučnění. To už se nedává zvuk k dobru, ale aby neotravoval.
Mondeo 2004 Turnier 2.0i
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
Chlopi, počabuju poradit, bo sa blíží to, co sem ešče v životě nedělal.... v průběhu tohoto týdne nebo nejpozději o víkendu odstavím m4Zlika do zimní nory k zimnímu spánku....
Co hodlám nebo naopak nehodlám udělat?
- odstavuju to minimálně na 5 měsíců (v období 1.11 až 30.3. mi totiž sice platí POV, ale neplatí HAV + navíc m4Zlík má jen letní papuče....)
- umyju, osuším a prohřeju kratší jízdou
- v nádrži nechám enem zbytek (samozřejmě Maxx Motion 100 bez biosraček)
- bo v garáži (při opravdu sibiřských marazech venku) může teplota lehce spadnout pod nulu, asi odstříkám skoro všechno z ostřikovače a naliju tam "modrou" wodu
- zkontroluju tlak v kolech, příp. dofouknu na horní mez doporučeného tlaku
- po odstavení zakryju plachtou
- olej ani jiné náplně měnit nebudu (esli, tak až na jaře, wolej má aktuálně odjeto teprve 5tis km)
- přes zimu to hodlám nechat stát bez pohybu (nebo to třeba co měsíc popotlačit o kus, kvuli "hranatým" gumám?)
- startovat čas od času a aspoń krapet nechat prohřát na volnoběh? (imho kravina...)
- a nic dalšího mě už nenapadá...
Jak to děláte vy ostatní, co taky máte (některé ze svých vozidel) pouze jako summer-driver?
Prosím o rady, nápady, komentáře....
Co hodlám nebo naopak nehodlám udělat?
- odstavuju to minimálně na 5 měsíců (v období 1.11 až 30.3. mi totiž sice platí POV, ale neplatí HAV + navíc m4Zlík má jen letní papuče....)
- umyju, osuším a prohřeju kratší jízdou
- v nádrži nechám enem zbytek (samozřejmě Maxx Motion 100 bez biosraček)
- bo v garáži (při opravdu sibiřských marazech venku) může teplota lehce spadnout pod nulu, asi odstříkám skoro všechno z ostřikovače a naliju tam "modrou" wodu
- zkontroluju tlak v kolech, příp. dofouknu na horní mez doporučeného tlaku
- po odstavení zakryju plachtou
- olej ani jiné náplně měnit nebudu (esli, tak až na jaře, wolej má aktuálně odjeto teprve 5tis km)
- přes zimu to hodlám nechat stát bez pohybu (nebo to třeba co měsíc popotlačit o kus, kvuli "hranatým" gumám?)
- startovat čas od času a aspoń krapet nechat prohřát na volnoběh? (imho kravina...)
- a nic dalšího mě už nenapadá...
Jak to děláte vy ostatní, co taky máte (některé ze svých vozidel) pouze jako summer-driver?
Prosím o rady, nápady, komentáře....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ja delam uz par zim jedine - necham do plna nabit baterku a sem tam prez zimu ji taky lehce zkusim dostouchnout. a samo, nadrz ostrikovacu dolivam po hrdlo nemrznouci smesi.
nic vic.
nic vic.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou