Pomoc s nákupem auta
Pomoc s nákupem auta
Dobrý den,
rád bych si koupil ojeté auto. Co požaduji od auta? Hlavně dobrá pružnost motoru (občasné předjíždění), kvalitní jízdní vlastnosti. Na komfort až tak nehledim. Spotřeba při klidné jízdě do 8 litrů na sto. Chápu "co nežere nejede". Lepší by byl benzin... Další věc je "poruchovost" chápu že auta v mé cenové relaci nebudou bez chyb. Občas bych se rád svezl na prázdné okresní silnici.... Na velikosti nezáleží....Cena do 40 000 kč. Přemýšlel jsem o 306 Xsi nebo S16, dále Focus 1,6 nebo 2,0, Punto GT, HGT, Nissan Sunny, Almera GTI, Primera GT. Rád si nechám poradit .... Děkuji za případné reakce
rád bych si koupil ojeté auto. Co požaduji od auta? Hlavně dobrá pružnost motoru (občasné předjíždění), kvalitní jízdní vlastnosti. Na komfort až tak nehledim. Spotřeba při klidné jízdě do 8 litrů na sto. Chápu "co nežere nejede". Lepší by byl benzin... Další věc je "poruchovost" chápu že auta v mé cenové relaci nebudou bez chyb. Občas bych se rád svezl na prázdné okresní silnici.... Na velikosti nezáleží....Cena do 40 000 kč. Přemýšlel jsem o 306 Xsi nebo S16, dále Focus 1,6 nebo 2,0, Punto GT, HGT, Nissan Sunny, Almera GTI, Primera GT. Rád si nechám poradit .... Děkuji za případné reakce
Re: Pomoc s nákupem auta
Záleží co si představuješ pod svižnou jízdou. Pro mně je svižná jízda s Chrysler Pacifica 3.5l v pěti lidech, ale i jízda Škodou felicíí 1.3 40kW sám. Záleží kolik auto s sebou tahá zátěže. S tou felicií není problém jet 150 sám, no nedá se to srovnávat s auty co píšeš.
Punto HGT je super autíčko, je to nákupní taška schopna rychlosti přes 200kmph. O spolehlivosti ti moc neřeknu, protože jsem s ním jel jen na dráze 2 kola .
Nissan Almera je držák, no nevím jestli to platí i o Primeře. To samé Focus, pokud sáhneš po benzínu, tak neuděláš chybu.
S tou spotřebou bych to nehrotil, známý jezdí s Suzuki Grand Vitara 2.0l 103(4)kW za 8.5l. Je to o umu.
Doporučím ti zajít i sem, jsou tam super recenze na všechny možné auta.
Punto HGT je super autíčko, je to nákupní taška schopna rychlosti přes 200kmph. O spolehlivosti ti moc neřeknu, protože jsem s ním jel jen na dráze 2 kola .
Nissan Almera je držák, no nevím jestli to platí i o Primeře. To samé Focus, pokud sáhneš po benzínu, tak neuděláš chybu.
S tou spotřebou bych to nehrotil, známý jezdí s Suzuki Grand Vitara 2.0l 103(4)kW za 8.5l. Je to o umu.
Doporučím ti zajít i sem, jsou tam super recenze na všechny možné auta.
Asi ve dvouch lidech...Představuju si pod tim to, když dám plnej tak aby se začalo odehrávat benzinový drama a ne po chvilce začalo zrychlovat a ještě k tomu pomalu
-
- Řidič začátečník
Do 40 tyček by se nějaký GT Nissan asi dal sehnat. Jinak, v této cenové relaci je to asi celkem jedno co koupíš, hlavně vybírat podle stavu...
Klidně napište i jiný auta Rád si nechám poradit....Na internetu jsem viděl pár Primer...
-
- Řidič začátečník
Ten tvůj výběr je celkem fajn - jen ty Punta nejsou podvozkově žádná sláva... Limitující je ten rozpočet, za to asi nepůjde sehnat žádná sláva. Resp. ty Nissany při troše štěstí ano zbytek s větším štěstím.
A co dál za tu cenu? Nějaká Alfa 156, Ford Puma, Honda CRX (ale v rozumném stavu nesehnatelná), 323F V6, Clio 1.8 16V...
A co dál za tu cenu? Nějaká Alfa 156, Ford Puma, Honda CRX (ale v rozumném stavu nesehnatelná), 323F V6, Clio 1.8 16V...
O Cliu jsem taky přemýšlel...Tam bych potřeboval poradit pokud není lepší 1.4, protože jsem četl že to byla fakt střela... U Alfy se bojim spolehlivosti, místo Pumy si radši koupim Focuse pro mně větší legenda V6 - nejsem majtel čerpací stanice Nebo mně napadla Octávka v 1.8 a tam asi ta cena bude na obtíž......A jak je na tom podvozkově třeba Bravo HGT?
Z Fiatů ještě Stilo...1.8 nejede špatně a další možnost je :http://www.autoscout24.cz/Details.aspx? ... asrc=st|fs .....
Ze své zkušenosti ještě ukážu na Rover ...model 218Vi (107kw/1050kg), nebo kupé 220 Turbo (147kw/1100kg, samosvor)
http://www.autoscout24.cz/Details.aspx? ... asrc=st|fs
Ze své zkušenosti ještě ukážu na Rover ...model 218Vi (107kw/1050kg), nebo kupé 220 Turbo (147kw/1100kg, samosvor)
http://www.autoscout24.cz/Details.aspx? ... asrc=st|fs
MG - radost až na kost.
Stilo mně nenapadlo....Když bylo nový tak si ho chtěli koupit rodiče