BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
eMJe
Pan Řidič

Re: BMW Divize

Příspěvek od eMJe »

Na Evolve som pocul aj ja chvalu, na 130i zlepsene odozvy plynu a citelny narast vykonu, ale ten typek si to nechal upravovat priamo u nich na brzde. Najlepsie by bolo to upravovat individualne na brzde si myslim, ale ani tie kvalitnejsie "znackove" upravy hlavne Nemcov by nemali byt zle...
A nezabudnut na posunutie obmedzovaca otacok a max. rychlosti :)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@dorif: tohle všechno (a troufnu si říct, že i víc) samozřejmě znám.... teoreticky i prakticky, bo jak N53 tak i N52 mám doma v garáži.... takže to sem slyšet/vidět/číst nechtěl...

@emje: jj, vidím to taky tak... a proto sem se zeptal na konkrétní firmu ... když už do toho hrabat, tak jedině u někoho s dobrými referencemi (což tady v česku není nikdo) a na brzdě, samozřejmě.... 17 koníků, vylepšení odezvy motoru a vyhlazení křivky, posun omezovače otáček... to by se mi líbilo... vyšší Vmax netřeba, bo sem stejně s m4Zlikem (ani s bramborem) ešče nebyl v omezovači (rychlosti....), do omezovače otáček u obojí narážím pořád... a ráth...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:Tak mi v 3er neska (asi) umřelo rádijo.... Professional+OEM bmw hifi lautspracher

Dopoledne jedu po městě, jako obvykle poslouchám CD mp3 , samozřejmě metal, a najednou začal jít zvuk přerušovaně. Po pár sekundách se to vrátilo do normálu. Sem temu nevěnoval pozornost, ale při následném startu auta, asi o hodinu později to už pro jistotu nehrálo vůbec ... a po vypnutí a vytažení klíče (úplně ven z auta, kessy nemám!) začala z reproduktorů střelba a zvuk elektrických výbojů jak v bouřce u Verdunu a trvalo to asi hodinu.... poté to pomalu utichlo, ale stále (6 hodin od odstavení auta) když dám ucho k reproduktoru, tak slyším slabé praštění"statické" elektřiny....

imho se cosyk popsulo/shořelo/zkratovalo v rádiu/zesilovači.... malý BC (prozatím) žádnou chybu nehlásí.... a nikde (ani vevnitř ani pod haubnou není cejtit žádný smrad spáleniny...

sem zvědav, esli ráno najdu auto nebo hromadu ohořelých trosek

no nic, no... ešče, že sem si připlatil třetí rok záruky.... příští týden to odvezu do Cartecu...
od pátku nalítáno asi 1000km, radijo hraje bez jediné zvukové fluktuace či rušení jak nové.... a neska v Cartecu samozřejmě diagnostika ani prohlídka nic neukazala... asi to byli marťani.... :D

btw, neska mi v Cartecu nabídli prodloužení záruky (i servisu) až do 200tis km (na tachu mám aktuálně 96kkm) .... sice je to za hafo peněz, ale lelikož je to služebák, který nalítá hafo kilometrů.... co si o tom myslíte?
retron
Letec

Příspěvek od retron »

záleží kolik je hafo penez?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

kura, mám ty papíry v autě a venku ščije, taxa mi pro ně nesce jít... myslím, že tam bylo 2,500 EUR za záruku max 10let/200.000 km...
servis asi už prodlužovat nebudu, ať můžu měnit wolej častěji...
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

co to vse pokryva, nejsou tam schovane nejake vyjimky?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ešče sem to neštudil, ale je to OEM BMW záruka, žádné zprostředkování...
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Jsem přezul 1er na zimní a zásadním způsobem se zlepšila ovladatelnost auta. Letní ContiSportContact 3 mají tak měkou bočnici, že se to i při rozměrech 205/50 a 225/45 žvejká a celkem to znepřesnuje řízení a kazí to chování celýho auta. Zimáky samozřejmě ztrácejí přilnavosta daleko dřív, ale konstrukce gumy je znatelně pevnější, řízení přesnější a absence parazitích pohybů bočnic přidává znatelně na celkový jistotě auta.
RWD
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

ty rft mají něco do sebe, minulej tyden v patek sem na D1 prorazil na zuzeni gumu :) samozrejme se to stalo kousek před Brnem po tom, co jsem 150 vyblikaval a vytruboval a podjel všechny kokoty co mirili z Prahy zpatky domu :D

ad záruka. JA bych se na to vykaslal... neumim si představit co bys udelal s autem abys mel opravu za 2,5k €, tak aby ti na to platila záruka ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Upravy sani a vyfuku ti jednoznacne zlepsi chovani auta, vykon, omezovac atd.., ale setrvacnost motoru ti zustane, to uz chce vetsi upravy.
A co se tyce zaruky, na kolik by te vyslo to xkrat reseni s tempomatem apod., je to slusna palba, ale zase to je suma co neni problem nechat u bmw za dva servisy kdy zkusi neco vymenit...
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Odpovědět