zimní 235/40/R18 - Nokian vs. Vredestein
Re: zimní 235/40/R18 - Nokian vs. Vredestein
nerekl bych blbe, jen je celkem vseobecne znamo, ze se u nich neplati vyssi cena za vyssi kvalitu, ale za hezky obal. takze nalitim do mazdy se stalo jen to, ze jste zaplatil vyssi castku na fakture, nez jste v realu musel.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
a to je právě problém s oleji shell: protože spousta lidí ani neví (a nedokáže poznat), že nedostali originál, ale šit.... takže potom vznikají (nesprávné) informace o špatné kvalitě shellu.... opravdový originál shell není nijak špatný (tím netvrdím, že je špička v oboru), ale ty jeho fejky sou fakt hodně nízko s kvalitou/živostností/mazacími schopnostmi..
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
btw, mám pod stole 6 litrů Shell Edge LL 0w-30 pro BMW, ale je stli je to originál "originál" to nedokážu posoudit.... halt temu musím věřit...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak jsem to myslel i ja, jen k tomu dodam, ze cena casto spickova jepavproch píše:opravdový originál shell není nijak špatný (tím netvrdím, že je špička v oboru)
jsme ale dost OT, muzeme si na oleje zalozit specialni vlakno
Autoforum.cz
No platil jsem 2300,- i s výměnou všech filtrů (kabinový je ten uhlíkový, který je dražší) a měl dole zatuhlé zadní brzdy, které rozhýbával (klasika u M6).
Takže to zas taková hrůza nebyla.. Leje se tam 4,3l.
Každopádně dík za objasnění a sorry za OT.
Takže to zas taková hrůza nebyla.. Leje se tam 4,3l.
Každopádně dík za objasnění a sorry za OT.
Chtel jsem koupit firestony, ale nikde je nemaji. Tak nakonec nokiany, i kdyz pro to jezdeni tady jsou mozna az moc dobry
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já mám v tomto rozměru nějaké GY. Jezdil jsem na nich jednu zimu, mají ještě 6mm a děsně hučí + ve vyšších rychlostech rozvibrují celé auto! Hrozný sračky!
Takže teď přemýšlím o ContiWinterContact TS 810 Sport 95V nebo ContiWinterContact TS830 P 95V...musím to nechat vyměnit, bo na těch GY se fuckt nedá jedit
Takže teď přemýšlím o ContiWinterContact TS 810 Sport 95V nebo ContiWinterContact TS830 P 95V...musím to nechat vyměnit, bo na těch GY se fuckt nedá jedit
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bobe, a jsou dobře vyvážené? Píšeš že vybrují což bych tipl na špatné vyvážení.
Já dnes přezul na GY UG8 a spokojenost...taky sem je jezdil jen loňskou sezónu a mají okolo 8mm. Předtím sem měl GY UG7 a taky super...projel sem s nima i hodně zasněžené buchláky a nikdy nezklamaly
Já dnes přezul na GY UG8 a spokojenost...taky sem je jezdil jen loňskou sezónu a mají okolo 8mm. Předtím sem měl GY UG7 a taky super...projel sem s nima i hodně zasněžené buchláky a nikdy nezklamaly
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
spoléhám na to, že chlapec v pneuservisu je vyvyžoval než je tam nasadil...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nemusi to byt vyvazenim. Muze byt chyba v gume a mohla se zkroutit do osmicky. Uz se mi to parkrat stalo a to s ruznymi vyrobci (dunlop, pirrelli...)
Ad vyvazeni, nedavno jsem prezouval, nechaval prevazit (neco se tam lepilo) a pak se stacilo projet po d1. Nejaky zavazicko se asi utrhlo, protoze na ceste zpatky to zacalo nepekne vibrovat. Snad to zase neni guma, to bych pokladal za trest.
Jinak na zimu uz jezdime jenom nokiany. Nikdy zatim zadny problem
Ad vyvazeni, nedavno jsem prezouval, nechaval prevazit (neco se tam lepilo) a pak se stacilo projet po d1. Nejaky zavazicko se asi utrhlo, protoze na ceste zpatky to zacalo nepekne vibrovat. Snad to zase neni guma, to bych pokladal za trest.
Jinak na zimu uz jezdime jenom nokiany. Nikdy zatim zadny problem