Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Pěkná jízda. Nebýt žluté vlajky před karusellem, tak to bylo pod devět minut s přehledem.
ja nejsem vylozene okruhovy jezdec a rezani obrubniku je mi proti srsti. kvuli tomu jedu pomalu i v karusellu. radeji obetuji sekundy a usetrim auto.jarka píše:Tak tomu říkám klika, aby se za tebou vezl celý okruh a mít z toho takovýhle záběry. Pěkné. Jinak z videa je vidět, že hrozně málo catuješ a to tě stojí dost času (to bylo první na co mě taky upozorňoval kamarád, když tam jel se mnou). Jaký byly gumy? Kurňa já bych se tak svezl...
gumy normalne nenormalni Michelin Pilot SuperSport. normalni vzorek, smes podobna semislickum. pro me potreby zcela idealni pryz.
z videa je spise videt, jak tam M3 na seriovem podvozku vlaje. mistni veteran ji mel podvozkove dost vytunenou, bohuzel jsem se nezeptal jak. tak mu to sedelo vyznamne lepe nez mne.
nj, tezko na NS ujedes kolo bez toho, aby te nekdo zdrzel. ale to k tomu patri.bambus píše:Pěkná jízda. Nebýt žluté vlajky před karusellem, tak to bylo pod devět minut s přehledem.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Pekna jizda. Na okruhu by to chtelo asi podvozek pritvrdit, mistama se to docela naklani. To by ale zase zhorsilo celkovy schopnosti mimo okruh. Za me je to bud a nebo, serie nebo tunit uz poradne a ciste na okruh, nic mezitim imho nema smysl
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Nemyslím všude a pořád, ale je tam pár míst (nevím cca 4), kde je to vyloženě potřeba a tam když člověk ztratí, tak už se to těžko nahání. Myslím, že na všech těhle místech jsou zatravňováky, takže to odnesou jen gumy a auto je relativně v pohodě. Typicky za liščí dírou v 3:03 a pak v 7:21. Tam jsem to cutoval dokonce i já a to já jsem taky cimprlína co se týká ničení auta .mmira píše:ja nejsem vylozene okruhovy jezdec a rezani obrubniku je mi proti srsti. kvuli tomu jedu pomalu i v karusellu. radeji obetuji sekundy a usetrim auto.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
aha, vjezd do adenauer forstu. ano, ten jsem pak zacal prejizdet. a stejne tak obrubniky ve Wippermannu (7:21). ber to tak, ze tohle je jedno z casnych kol v pondeli a zdaleka nebylo to nejlepsi. to se teprve jeste chysta .
eda: presne, bud to funguje v provozu nebo na okruhu. ale standardni M3 je opravdu mekka az moc, chci se poohlednout po necem civilnejsim, cim bych nahradil standardni dily.
eda: presne, bud to funguje v provozu nebo na okruhu. ale standardni M3 je opravdu mekka az moc, chci se poohlednout po necem civilnejsim, cim bych nahradil standardni dily.
Autoforum.cz
Tak to jo, koukej se už vybalit s tím časem . Pro mě to byly celkem novinky, na který kdybych měl přicházet postupně, tak přeci jen člověk nějaký to kolo projede (a to na ringu není zadarmo), takhle mi to kamarád řekl a během dvou kol jsem sundal víc jak 15s a to jsem nikde neriskoval víc než před tím.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jo promin, byl jsem v praci a trosku to popletl.Bond007 píše: to mělo byt asi na mmirka ne?
BMW Driver M-B worker...
Tohle je informace od ridice, protoze ho znam.mmira píše:noswear: tento prubeh je tam "obvykly", jenze poloha auta napric uprostred oblouku a jeste na vnejsku tomu neodpovida. navic ma osekany pravy bok a ani tam neni rozhozena hlina, ktera by tam byla, pokud by sel do hodin.
ten podle me musel vyvest neco jineho.
Hrozna skoda jeho M3, jinak s ni ten den zajizdel dobre (7:58 BTG), bohuzel, zaver to pokazil.
BMW Driver M-B worker...
jo pockej, modra M3, aha - to je ten chlapik ze stredoceskeho kraje? vykuchany interier, jen ridicova skorepina, nejaky specialni vyfuk s jedinou koncovkou atd? tomu to jezdilo velmi slusne, chtel jsem ho odchytit a poptat se, co vse ma s autem udelane, ale pak mi to nejak vyklouzlo.
on to auto uplne zrusil?
on to auto uplne zrusil?
Autoforum.cz
Uplne zrusil, to snad ne. Ale info k stavu auta jeste nerikal.mmira píše:jo pockej, modra M3, aha - to je ten chlapik ze stredoceskeho kraje? vykuchany interier, jen ridicova skorepina, nejaky specialni vyfuk s jedinou koncovkou atd? tomu to jezdilo velmi slusne, chtel jsem ho odchytit a poptat se, co vse ma s autem udelane, ale pak mi to nejak vyklouzlo.
on to auto uplne zrusil?
Jinak pokud budes chtit, tak nejakej seznam uprav z neho muzu vydolovat, vse si stejne eviduje s vterinama, ktery mu to usporilo na Ringu.
BMW Driver M-B worker...