Lyžárna
Re: Lyžárna
Neska sem musel služebně do Altvatergebirge.... dyž už sem tam byl, taxem se protáh Karlovem... u Ostříža ve Wagoně nic nového, vše funguje jak má, ale..... na olomoučáku (pařezáku) je nová LANOVKA! a ve SkiKarlov druhá!!! myslím, že už vím, kam pojedu pokud letos nakipe ještě před vánočkama..... :skiing smiley:
btw, pařezák už není pařezák, bo to srovnali do hladkosti srovnatelné s tabulí skla..... :mrgreen:
btw2, bylo tam neska extra krásně, vlezlá zima, mlha až skoro na zem, povětrno.... už sa to blíží!
btw, pařezák už není pařezák, bo to srovnali do hladkosti srovnatelné s tabulí skla..... :mrgreen:
btw2, bylo tam neska extra krásně, vlezlá zima, mlha až skoro na zem, povětrno.... už sa to blíží!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
lanovka na parezaku byla uz loni, je docela pomala a clovek na ni vyzmrza. ten kopec je fajn, i bez parezu, ale sotva se rozjedes, uz jsi dole.
tu spodni meli postavenou uz pred lonskou zimou, jen si mysleli, ze montaz zvladnou sami a nezvladli.
karlov se docela zvedl, ale co si budem povidat, furt je to prditko. na bruntalske strane jeseniku bohuzel neni poradny svah, sumperska je na tom podstatne lepe.
tu spodni meli postavenou uz pred lonskou zimou, jen si mysleli, ze montaz zvladnou sami a nezvladli.
karlov se docela zvedl, ale co si budem povidat, furt je to prditko. na bruntalske strane jeseniku bohuzel neni poradny svah, sumperska je na tom podstatne lepe.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jj, pařezák je pěkný ale krátký... a vůbec je to tam všechno pro matky s dětmi, zato ale všechno dosažitelné pěšky (bez nutnosti popojíždět autem) ... a to je vlastně plus.... bo je to pro celou rodinu.... (čti já s Jr do Kokotle, 3/4 s juniorkou na svahy...
prima, to zni jako plan (toz uz abych nakoupil tu vybavu, co)
Autoforum.cz
Chlapi lyžařský dotaz: jaká je pravděpodobnost sněhu a provozu vleků v Harrachově na konci listopadu?
pravděpodobnost sněhu není nevýznamná, pravděpodobnost puščených vleků sa limitně blíží nule
Něco málo bíleho osvěžení, i dyž....ABS.... brrrr, tohodle sa opravdu děsím.... __II
Akorát mi není jasné, proč ve 24sekundě (když už mu bylo jasné, že se veze) udělal ten oblouk doprava místo traverzu doleva ven z ujíždějící desky.... :-k
Akorát mi není jasné, proč ve 24sekundě (když už mu bylo jasné, že se veze) udělal ten oblouk doprava místo traverzu doleva ven z ujíždějící desky.... :-k
mi prijde, ze to je cele reklama na pytel, proto v ni zustal
jinak krasna plan, skoda nezprznit oblouckem
jinak krasna plan, skoda nezprznit oblouckem
Autoforum.cz
jo, je to prý reklamní videjo ABS, ale získané nechtěně, při natáčení reklamního klipu na cosyk jiného...
jj, ta pláň rozhodně stojí za hřích... i dva...
jj, ta pláň rozhodně stojí za hřích... i dva...
ja stoji v popisu, pry to mela byt reklama na ford.
jenze:
- na zacatku je zaber na pojistku ABS, i na napis na batohu (ano, to mohli dotocit pozdeji, a asi i dotocili, protoze po zaberu odjisteni pojistky ji ma na hned na dalsim zase zajistenou)
- borec neuhnul kdyz mohl
- 0:47 se ztrati
- zaber na dramatickou lavinu
- 0:53 se objevi, jede, pada a miri na sutr
- zaber na velkou lavinu
- 1:04 zabr z druhe strany, kde je jasne videt stopa po okraji laviny
- zaber na lavinovou cestu, kde si spokojene hovi na povrchu, nikde ani stopy sutrech
asi jsem paranoidni, ale prijde mi, ze je to nakasirovane. mozna ne ten zacatek, kde se to s nim urvalo, ale zbytek kolem vcetne stastne zachrany ano.
jenze:
- na zacatku je zaber na pojistku ABS, i na napis na batohu (ano, to mohli dotocit pozdeji, a asi i dotocili, protoze po zaberu odjisteni pojistky ji ma na hned na dalsim zase zajistenou)
- borec neuhnul kdyz mohl
- 0:47 se ztrati
- zaber na dramatickou lavinu
- 0:53 se objevi, jede, pada a miri na sutr
- zaber na velkou lavinu
- 1:04 zabr z druhe strany, kde je jasne videt stopa po okraji laviny
- zaber na lavinovou cestu, kde si spokojene hovi na povrchu, nikde ani stopy sutrech
asi jsem paranoidni, ale prijde mi, ze je to nakasirovane. mozna ne ten zacatek, kde se to s nim urvalo, ale zbytek kolem vcetne stastne zachrany ano.
Autoforum.cz