Opel obecně
Opel obecně
Je to možné, že tady takové thema ešče není ? (nebo sem blbě hledal?)
Neska sem poprvé v životě viděl "live" (staticky i dynamicky, ze všech stran) Opel Mokka (a to hned v té nesjprávnější - černé- barvě) a jak mi SUV z principu nejdou pod kůži, tak jako vzhledově se líbilo...
Neska sem poprvé v životě viděl "live" (staticky i dynamicky, ze všech stran) Opel Mokka (a to hned v té nesjprávnější - černé- barvě) a jak mi SUV z principu nejdou pod kůži, tak jako vzhledově se líbilo...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Re: Opel obecně
Paneboze to je, ale obludnost
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
a to v té černé ještě vypadá celkem k světu, představ si to v bílé
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
wir lieben autos nikdy nebyl můj šálek kávy... takže ani nijak nesleduju jejich trendy.... neska sem ale jel za nečím, o čem si si už zezadu říkal: "kolotočáři" a dyž sem to předjel, tak předek sem to nemohl ohodnotit jinak než "kolotočáři nadruhou" - nová zafira....
imho to je teda hnus, takle dyzajnově dokurwit celkem slušně vypadající MPV... bléééééé...
imho to je teda hnus, takle dyzajnově dokurwit celkem slušně vypadající MPV... bléééééé...
Kluci, mám sice opla doma, ale tahle Mokka je hnůj!
fčera sem byl svezen Zafirou Tourer (CdTi) v OPC paketu na 17" kolech .... můj 3er na sníženém KW V1 a 18" je proti tomu pohodlý houpavý kočár, takovýmdle kostitřasem sem ešče nejel... sem byl posazen dozadu a při přejezdu tramwajových kolejí to blo jako by mě zespoda kopnul do zadnice kůň.... dvakrát....
To byla předváděčka, nebo soukromé? Kolik měla najeto?
na tachu bylo asi 70tis
měl to jeden z těch talošů, esli to bylo soukromé nebo firemní nevím...
měl to jeden z těch talošů, esli to bylo soukromé nebo firemní nevím...
Protože na opel fóru co si stěžovali lidi na kostitřas, tak zjistili, že jezdili na takovejch podpěrách, co tam dává výrobce na pružiny při transportu a že jim je nevyndal. Jinak Zafira je hodně měkká, jestli měla adaptivní podvozek, tak ani na sportu není moc tvrdá. Ještě by byla možnost, že to talián potunil nějakýma sportovníma pružinama, v ČR obchodech jich nabízí spoustu.