BMW Divize
Re: BMW Divize
prehladal som iDrive a nejak to neviem najst. Nasiel som nejake dva casovace co sa daju nastavit, ale nikde ci to ma chladit/topit - nastavuje sa len cas. A na ovladaci takisto len on/off a mode a z nemeckej prirucky mudry nie som. Skusim najst manual v inom jazyku.
edit: tak som spravil pri aute nejake skusky s ovladacom. Ked na ovladaci prepnem mode na ventilaciu, tak to dokazem zapnut, spusti sa vantilacia. Ale ked mode nie je zapnute na ventilaciu tak sa nedeje nic - asi nie je vonku dostatocna zima (aktualne 12C). Asi to zapina az pri nizsich teplotach.
edit: tak som spravil pri aute nejake skusky s ovladacom. Ked na ovladaci prepnem mode na ventilaciu, tak to dokazem zapnut, spusti sa vantilacia. Ale ked mode nie je zapnute na ventilaciu tak sa nedeje nic - asi nie je vonku dostatocna zima (aktualne 12C). Asi to zapina az pri nizsich teplotach.
E46 325i + E60 550i
Mělo by to fungovat na ovladači jednoduše, MODE volí ventilaci, nebo topení, ON, OFF samozřejmě vypnutí a zapnutí. Topení by se mělo aktivovat i při letních 30st. nevím o tom, že by nějaká automobilka měla teplotní senzor na zapnutí, podle venkovní teploty.
Pokud se nespustí (s bufíkem u BMW nemám zkušenosti, jen se snažím přemýšlet nahlas, jako dlouholetý uživatel této vymoženosti) může být pokažené, nebo je opravdu nutné ještě něco nastavit v menu.
Do 1er jsem ho chtěl taky nechat domontovat, ovšem do 135 se nedělá sada a je skoro nemožné ho tam dostat, není v motoru žádné místo. Nakonec se jedna varianta našla (cena 50tkč ) no uvažoval jsem o tom, ale to auto po startu topí tak rychle, že ušetřené prachy raději vrazím do samosvoru
Pokud se nespustí (s bufíkem u BMW nemám zkušenosti, jen se snažím přemýšlet nahlas, jako dlouholetý uživatel této vymoženosti) může být pokažené, nebo je opravdu nutné ještě něco nastavit v menu.
Do 1er jsem ho chtěl taky nechat domontovat, ovšem do 135 se nedělá sada a je skoro nemožné ho tam dostat, není v motoru žádné místo. Nakonec se jedna varianta našla (cena 50tkč ) no uvažoval jsem o tom, ale to auto po startu topí tak rychle, že ušetřené prachy raději vrazím do samosvoru
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
na nejakom fore som sa docital, ze topeni zapina pod 5C + musis mat v nadrzi nejake mnozstvo paliva. tak uvidimeM.Z. píše:Topení by se mělo aktivovat i při letních 30st. nevím o tom, že by nějaká automobilka měla teplotní senzor na zapnutí, podle venkovní teploty.
E46 325i + E60 550i
pridavam dalsi poznatok (skor zazitok) s V8. a to je ZVUK akym "hraju" vyfuky... je brutalne krasny. V nizkom spektre otackok - fantasticky "syty" nizkopolozeny zvuk 8valca... nad 4.500rpm zvuk z vyfukov jak plnokrvny sportiak fakt zazitok to pocuvat ked mam stiahnute okna. Az zavidim tym, co to pocuju zvonku
E46 325i + E60 550i
tak vem flexu nebo autogen a uřízni temu střechu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jojo, když je teplo a stahnu okna, nestacim se divit co to produkuje... přitom uvnitř si to jen tak nenapadne brumlajancsi píše:pridavam dalsi poznatok (skor zazitok) s V8. a to je ZVUK akym "hraju" vyfuky... je brutalne krasny. V nizkom spektre otackok - fantasticky "syty" nizkopolozeny zvuk 8valca... nad 4.500rpm zvuk z vyfukov jak plnokrvny sportiak fakt zazitok to pocuvat ked mam stiahnute okna. Az zavidim tym, co to pocuju zvonku
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ad spotreba, nemam potrebu to nejak extreme riesit len ma zaujima skusenost inych.
uz viem ze dialky aj celkom svizne (sice nie je to furt 180-240, ale skor 140-180) dam okolo 10l. Mimo mesto dokazem jazdit za 8l (predpisovo - vyskusal som, lebo ma to zaujimalo). Mesto mam ze cca 13l ale to mam 8km do prace a tak 3 semafory. Dlhodoba spoteba podla PC 10.8l (poslednych cca 8.500km).
uz viem ze dialky aj celkom svizne (sice nie je to furt 180-240, ale skor 140-180) dam okolo 10l. Mimo mesto dokazem jazdit za 8l (predpisovo - vyskusal som, lebo ma to zaujimalo). Mesto mam ze cca 13l ale to mam 8km do prace a tak 3 semafory. Dlhodoba spoteba podla PC 10.8l (poslednych cca 8.500km).
E46 325i + E60 550i
To se mi nezda, BC pekne keca.
to neviem. Ale KE-Praha (cca 650km) som dal na jednu nadrz a rozhodne to nebola predpisova jazda. Ako pisem, podla BC mam dlhodobo 10.8. Zaujima ma skusenost inych s 550i. Bond?? viem, ze jazdis asi o dost rychlesie, tak len pre predstavu..Vrooom píše:To se mi nezda, BC pekne keca.
E46 325i + E60 550i
to mi žere stejně ... myslel jsem, že za vyšší spotřebu může hlavně automat, ale asi to bude hodně i kvůli xdrivu
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!