BMW Divize
Re: BMW Divize
jinak ona ta hmotnost udela sakra moc..kdyz si vzpomenu když sem se nahanel s PJ Z4M vs speedster, dynamicky to bylo prakticky stejny, přitom 200hp vs 343... ale zas 950kg vs 1450....problém byl ze v zatáčkách ten speedster moc nefungoval, řekl bych ze hlavne diky 175 mm pneu na predku
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bond: Jj. Ono úplně stačí přesednout bezprostředně třeba z 1er do 3er a člověk tu hmotnost cítí.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Ano 3.0 má stejnou geo jako ostatní e36. 3.2 má větší záklon a negativ vzpěry. Pillow ballem to jde řešit. Převod řízení jsem nikdy nezkoumal, ale teď jsem koukal do katalogu a 3.0 má unikátní OEM číslo jen pro sebe, ale 3.2 má stejný OEM jako ostatní nonM e36.enthusiastic.driver píše:
Jak velký je rozdíl mesi standardním E36 podvozkem a Mkovým na 3.0? A M3 3.0 má stejnou geo jako ostatní E36? Ale geo se pak dá případně měnit nějakým aftermarket podvozkem na horním uložení, což? Co převod řízení? má ho M3 trochu ostřejší? Nicméně ta oznámka o litinovém třílitru je docela trefná, trošku se začínám bát.
Mě zatím všichni skálopevně tlačí do M3, jakožto jediné rozumné variantě, ale jde to trošku proti mým pocitům z řízení...
Rozdíl mezi standard e36 a M 3.0 podvozkem nedokážu posoudit, už jsem dlouho s ničim sériovým nejel. Mě to teď podvozkově funguje výborně, o level jinde než cokoli sériovýho, aleto je potřeba spíš vyzkoušet, než si o tom číst.
RWD
-
- Řidič začátečník
Ok, dík
A těch pár posledních slov jsi nemusel psát Bohužel možnost protáhnout M3 na krev se jaksi nikde nenabízí, jinak už bych to dávno udělal...
A těch pár posledních slov jsi nemusel psát Bohužel možnost protáhnout M3 na krev se jaksi nikde nenabízí, jinak už bych to dávno udělal...
ahoj, dostal som k BMW aj tento ovladac. Poradi mi niekto k comu sluzi? v nemeckom navode som sa nedocital a pan ktory auto doviezol takisto netusil.
Je k tomu nejaky navod? Diky
Je k tomu nejaky navod? Diky
E46 325i + E60 550i
není to třeba k nezávislému topení. phaeton od vw gruppe má něco podobného.
Pravda vyděsí
jo je to nezavisle topeni/vetrani, lze to načasovat v palubnim systemu napr. kazdy den v 8 zapnout anebo zapnout na dalku dosah pomerne dlouhy uvadi se 500m +
tak to je dobra sprava, diky, skusim sa s tym pohratretron píše:jo je to nezavisle topeni/vetrani, lze to načasovat v palubnim systemu napr. kazdy den v 8 zapnout anebo zapnout na dalku dosah pomerne dlouhy uvadi se 500m +
edit: dohladal som to aj vo vypise vybavy podla VIN:
S536A Standheizung Auxiliary heating
ze by ma v zime cakalo rano teple auto? skusim to nejak nastavit.
E46 325i + E60 550i
no nebudeš muset škrabat led a motoru to taky pomůže od studených startů