Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
Bond007
Economy Run Master

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od Bond007 »

Koukám že se to tu zase ubírá klasickým směrem.

tak aby to tu neumřelo přispěju svou troškou do mlýna :D Podle mě je to klasický scénář kdy nic není černobílé, ale jako černobílé se to občas prezentuje ;)

1) policie vs. detektory + antiradary.... pokud člověk není debil, vůbec nemá cenu toto téma řešit. Když si někdo v zemi kde ví, že je detektor zakázaný nechá na čelním skle byť jen držák, říká si o problém. U pevně instalovaných sad s tím není problém, pokud je montáž aspoň trochu diskrétní. Ročně najezdím 70-90k km 50% čr zbytek celá EU a nikdy nebyl s pevnou instalací problém, pokud se člověk nechová jako ignorant. Naposledy hlídka u drietomy ALG9 vs trucam z ruky cca 50m od auta (měřili protisměr, ale když jsem se z prudké zatáčky vyřítil 180 a snažili se mě změřit tak až do vypnutí AL ani ťuk a pak jim to jen ukázalo 60 až jsem to vypnul)

2) měl jsem BEL 965, 975e (asi 4), STIR+(2), Stinger card... krom 965 kterou ukradli mám všechy AR v různých autech a jsou stále funkční. Každý typ má něco do sebe, o první přícky se bije STIR vs Card, STIR funguje velice kvalitne, ale když anténa ztratila citlivost, detektor to nehlásil, 975e funguje spoustu let spolehlive, ale ma spoustu falešných poplachu, Stinger card zatím funguje bez problemu, jen ma na určitých mistech falesne poplachy, ale je jich porad min nez u 975 a aspoň si clovek připomene ze detektor funguje :D i presto ze jsem každý týden na slovensu tak mnohem casteji narazim na laser nez na MRCD, takze jsem zatím citlivost v K testoval jen jednou a uspesne. A i se zapnutym K se da jezdit celkem v pohode, bez nejakych prehnanych FP.

Nemam problém ani s jednim z prodejcu AR, proto se snazim podelit o zkusenosti bez nejake zasti nebo prospechu. STIR+ je spicka a prakticky nemá FP, ale doted nenabizel moznost použitelného K pasma. STinger Card je naopak velice elegantni, citlivejsi na montaz, ale řekl bych velice schopny univerzalni detektor pro celou EU.

Ad rusicky...zatím mam nejlepší zkušenost s ALG9 kterou na rozdil od ostatních pri podobne montazi na všech vozidlech, nikdo neprostrelil.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

pavproch píše:je to ten pán... a dovolil si změnit názor.... :ymblushing:
jak praví klasik: jenom blbec nemění názory 8-x
No pain, no gain.
Vespa time \m/
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Už jen zbývá koupit si Heblo (1080p) za okno... Tedy kameru...
Naposledy upravil(a) gebic dne sob 05 říj 11:00, celkem upraveno 1 x.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

(prozatím) jedině přes mou mrtvolu... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

no jo...tos říkal i o té mluvící paní :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:kombinace Stinger Card/DSI/VIP a Stinger Laser.
Hmm...je zajímavé, jak pořád básníte o zařízení, které ani nemáte v oficiální nabídce... Že by podpultový tovar?? \m/ \m/ \m/
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

bond007: osobně mám zkušenost že STiR a 975e jsou na tom v detekci stejně...oba mám v autě a pokaždé se ozvou +/- současně (oba bez extenderu) a při prakticky stejné montáži-jen každý na jiné straně auta
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

VS* píše:bond007: osobně mám zkušenost že STiR a 975e jsou na tom v detekci stejně...oba mám v autě a pokaždé se ozvou +/- současně (oba bez extenderu) a při prakticky stejné montáži-jen každý na jiné straně auta
mam to podobne i se stingerem, rozdil je u všech trech v radech metru... ale 975 ma jednoznacne nejvic FP. Ona to zas muze byt i vyhoda ze aspoň vis ze AR funguje :) u STIR+ se clovek docka FP jednou za uhersky rok a pak si ani nevsimne ze třeba prestal fungovat
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

zkus upgrade na Protector850....jsem naprosto bez FP!
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

mam v "starom" BMW G1 a nemozem si stazovat... detekcie maximalne super, TOTALNE minimum FP (v Prahe). zatial nevidim dovod na pevnu sadu v CR. Keby v SR neboli detektory zakazane nemam potrebu v tomtom smere menit (to je asi jediny dovod na pavnu sadu - ktoru si uz tentorat si dam). Ad AL, G9 nema chybu, zatial 100% chranenie (CR, SR, Madarsko), akurat to teraz potrebujem prehodit do noveho vozu. Inak skusenosti SR, Madarsko...90% je to o laseroch, takze AL nutnost.
E46 325i + E60 550i
Odpovědět