Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cyklistické vlákno
A za kolik?
[quote="ultima ratio"]
Musel jsem prisahat ze to nereknu, takze nereknu
Musel jsem prisahat ze to nereknu, takze nereknu
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Za katalogovou cenu?
a nyní následuje hodina matěmátiky: na spešlovi má prodejce vývar min 40% (to není spekulace, to je ověřený fakt) .... a když se s tím prodejcem znáš a dá ti bajka za nákupku, tak za kolik % doporučené prodejní ceny ho dostaneš?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To mas super, ja mel tech 40% na vyprodejovy ram. novy kolo v predprodeji jen 20%, volba byla jasna ...
U Ska pořád za dvojnásobek hodnoty, kterou reálně mápavproch píše:a nyní následuje hodina matěmátiky: na spešlovi má prodejce vývar min 40% (to není spekulace, to je ověřený fakt) .... a když se s tím prodejcem znáš a dá ti bajka za nákupku, tak za kolik % doporučené prodejní ceny ho dostaneš?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
2 pavproch: jj, tvoje matematika je spravna, akorat ze ty podminky na modely 2013 jsou jeste o neco lepsi + nakup pres slovensko s 0depehaa za katalogovou cenu je to nesmysl a 20% ti daj v kdejakym bikeshopu, coz taky neni buhvijak vyhodna cena.
Ale slysel jsem zvesti o zmene distribucnich podminek u speslu pro rok 2014 a nabidnute ceny novych modelu to dost potvrzujou bohuzel :/
Ale slysel jsem zvesti o zmene distribucnich podminek u speslu pro rok 2014 a nabidnute ceny novych modelu to dost potvrzujou bohuzel :/
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tak proto na Sku jezdí každý mamlas. Oni je vlastně rozdávaj. Jsem se už divil, kolik lidí je hloupých, že předražená Ska kupuje... Ale tak když mají přiměřenou cenu, tak proč ne (tedy když se někdo nebude chtít tvářit, že Sko je něco víc).
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Te prejel nejake spesl pres nohy nebo z ceho mas mindrak?
jj, takz uz jsem nekde slysel ze cca polovina prodanych sworksu v cr slouzi k tomu aby se jeho majitel projel v sobotu odpoledne po prokopaku s manzelkou, takze neco na tom budeExFun píše:Tak proto na Sku jezdí každý mamlas. Oni je vlastně rozdávaj. Jsem se už divil, kolik lidí je hloupých, že předražená Ska kupuje... Ale tak když mají přiměřenou cenu, tak proč ne (tedy když se někdo nebude chtít tvářit, že Sko je něco víc).
Nejsem vysinutej na spesl, mel jsem kde co, od doma skladanych bajku z bazarovejch komponent, authory, gianty, je mi to proste jedno, ale pravda je, ze fsrko je dobrej trailbike (teda aspon vsichni recenzenti to tvrdej), tak proc to nezkusit.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k