VZKAZY

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
GeneHawkins
Letec

Re: VZKAZY

Příspěvek od GeneHawkins »

řidičBOB píše:o tom já nemluvím... Mluvím o tom, že pod dohledem policie se kolem lidí prohání floutek ve vozidle, které má za oknem "predátora" a které zcela evidentně nesplňuje ustanovení o propustnosti skel v předních dveřích. Policie má ze zákona povinnost takové věci řešit a ne se nechat točit od novinářů, jak se usmívají do kamery jako demnti z jedličkárny. Pak se nesmějí divit, že si z nich každý (včetně mě) hovno dělá.
Necháváš se masírovat bulvárem. Nic se nestalo, teda kromě toho, že je novináři terorizovali...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nemám pocit, že by se jich novináři ptali na to, proč ignorují predatora za oknem nebo proč neřeší tak zatmavená skla, že přes ně nejde vidět řidiče.
To, že se nějaký chlapec chová jako kokot a s pískáním gum se rozjíždí, aby za metr zase brzdil - to je mne u prdele. Stejně tak mi je u prdele, kdyby u toho sundal nějakého hovniváře.
Co mě není u prdele je fakt, že policie (i z mých daní) hlídá svatbu nějakého kokota a bývalé hvězdičky a navíc nekoná, jak jí ukládá zákon.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GeneHawkins
Letec

Kecy.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tvůj názor ti brát nebudu. Pokud ovšem lze mluvit o názoru...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

Kdo s Tuaregem dneska poměřoval své síly s SSS okolo Pastvin? Musí to být Autoforař, dlouho jsem nepotkal nikoho aby se tak bavil jako já :-D
SSS - vdechne tě do života
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:hel, naprosto vážně: nevím, esli to je náhoda, ale je to tak jak píšu, v poslední době pražáci (podle značky) okolo mě páchají na silnici zvěrstva.... a dyž říkám zvěrstva, myslím prasárny, ne třeba rychlou (nadlimitní) jízdu.... to dělám taky, takže bych si nedovolil kritizovat
a opět..... neska nalítáných asi 800 km převážně po jižní moravě se závěrečným zrychleným přesunem po D1 a D5 (Brno-Pilseň).... než sem vjel na D1, tak ani jedna krizovka, ani jeden radar, enem jedni poliši v protisměru.... sotva sem ale vjel na D1, tak 300km kontinuálního stresu .... a nebylo to z toho upgrade (uzavírek) co sou na D1 každý kousek.... ale.... napřed nějakej udiot v bílé oftáce (samozřejmě s A značkou) mně málem sestřelil z rychlýho pruhu (sa nepodíval do špíglu a hrk z pomalýho do rychlýho), potom mě zase málem vytlačil do příkopy další takovej, co sa na ňa v zúžení (dva pruhy, 80tka , já byl ve vnitřním, na tachu 110) zezadu přiřítil odhadem tak 180 a málem na ňa nedobrzdil.... dyž sem našel mezeru mezi kamijonama, taxem se mu uhnul... no samozřejmě, oftáka s A značkou, tentokáte červená.... a na sjezdu v jesenici na průchvat phou ňa zase málem sestřelil ford tranzit (jak jinak, opět A značka, taky sa nepodíval do špíglu)....

a pak že je to shoda okolností... :@)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
GeneHawkins
Letec

Zloděj křičí chyťte zloděje.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

A já tu jezdím denně a jediné co mě trápí jsou kochači z venkova.
2.9T RWD
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

tak, a su kochajícího se zloděje z venkova...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jo a pražský oftáky: hádejte kdo neska podjížděl/předjížděl stojící kolonu na D1 u Vyškova odstavným/servisním pruhem? ano, správně....
Odpovědět