lestenie laku
Re: lestenie laku
tak ta utěrka je tahle:
Utěrka z mikrovlákna na karoserie je ideální pro leštění autolaků. Extrémně savé MIKROVLÁKNO vstřebává zbytky vosků a leštěnek. Nezanechává šmouhy. Dobrý výsledek dosáhnete, bude-li utěrka suchá.
jen myslím, že mám jinou než sonax
Utěrka z mikrovlákna na karoserie je ideální pro leštění autolaků. Extrémně savé MIKROVLÁKNO vstřebává zbytky vosků a leštěnek. Nezanechává šmouhy. Dobrý výsledek dosáhnete, bude-li utěrka suchá.
jen myslím, že mám jinou než sonax
SSS - vdechne tě do života
aha, tak to sem myslel neco uplne jinyho. Neco podobnyho mam taky. Ale z LIDLu
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
To jsou tzv. švédské útěrky. Nemusí být od SONAXU, dají se běžně koupit a jsou výborné. Díky lehce hrubší struktuře dobře leští vosk a díky vláknu dobře sají.
Dobře se s tím dá stírat voda z kastle po umytí. S čistou a jen vlhkou útěrkou se dobře vyčistí i okna (hrubá špína hadr a saponát, doleštit vlhkou švédskou útěrkou - hodně vyždímanou - čisto bez čmouh a vláken na skle)
Jinak na auto používám leštičku z OBI za cca 700 Kč. Hadrem nanesu vosk či leštěnku, leštičkou než to zaschne to rovnoměrně rozetřu, až to zaschne vezmu leštičku s hrubším potahem, předleštím a pak jemný potah a vyleštím definitivně. Postupuju díl po dílu. A výsledek je parádní.
Černý aerodynamický lišty kolem prahů vezmu černým krémem na boty a je to paráda
Dobře se s tím dá stírat voda z kastle po umytí. S čistou a jen vlhkou útěrkou se dobře vyčistí i okna (hrubá špína hadr a saponát, doleštit vlhkou švédskou útěrkou - hodně vyždímanou - čisto bez čmouh a vláken na skle)
Jinak na auto používám leštičku z OBI za cca 700 Kč. Hadrem nanesu vosk či leštěnku, leštičkou než to zaschne to rovnoměrně rozetřu, až to zaschne vezmu leštičku s hrubším potahem, předleštím a pak jemný potah a vyleštím definitivně. Postupuju díl po dílu. A výsledek je parádní.
Černý aerodynamický lišty kolem prahů vezmu černým krémem na boty a je to paráda
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Švédská útěrka a mikrovlákno na auto nejsou vůbec! podobné.
Mirkovláknou na auto by mělo mít gramáž cca 200-300g/m2, švéd má stěží 100.
Jinak včera jsem umyl konečně po zimě Alfu a pořád to docela újde.
Akorát po zimě, je to od sněhu slušně poškrábaný a domlaceny od aut ze všech stran
Mirkovláknou na auto by mělo mít gramáž cca 200-300g/m2, švéd má stěží 100.
Jinak včera jsem umyl konečně po zimě Alfu a pořád to docela újde.
Akorát po zimě, je to od sněhu slušně poškrábaný a domlaceny od aut ze všech stran
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
nebude...Dallen píše:PP zase kecá, sem zvedav jestli Z4 bude mít pernamentně zasranou
m4Zlik ešče nemá značky a už sem blyskal .....
(bo celou cestu z Reichu scalo a tak i dyž sem ho dostal vyblyskanýho, domů sem ho dotáh lehce zašedlýho....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jen ji dopřej
Ale kup jí ovčku a nějakou slušnou "chemii" sonax jar z benzinky neni to prave orechove
Ale kup jí ovčku a nějakou slušnou "chemii" sonax jar z benzinky neni to prave orechove
AR166V6, F850 Special
neska enem čistou vodou a kožou z jelena.... mám ale nachystanou autokozmetiku, co sem dostal (v roce 2006) k pindici a nikdy nepoužil... jakýsi taliánský jar a silikoňový blyšček
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Spolujezdec
ja mam akurat skusenost s voskom New vinyl ci co to bolo a vysledok bol vcelku dobry, avsak diely ktore som lakoval sam stale vyzeraju cosi inaksie ale stym uz nic neurobim
-
- Dítě v autě
No mě už z toho ustavičného leštění bolela ruka tak jsem zkusil vzít nákou levnou leštičku..myslím že od firmy Lund a jsem naprosto spokojen....používám obyč. šampon s voskem,nakonec to tím přejedu a supr výsledek