Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach

Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Maserati ad.
Odpovědět
beaumont
Letec

Re: Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach

Příspěvek od beaumont »

Mimochodem, na Moravě je k mání GTV s 2.0 Twin Spark, upravená od Novitecu, mj. přidáním turba(!), kromě toho klasika podvozek atd. Prý (!) v krásném stavu a smálo kilometry za rozumnou cenu.
Ještě jsem to auto neviděl, ale asi k jeho majiteli za čas pojedu kvůli něčemu jinému. Pokud by někdo měl zájem, můžu do SZ poslat kontakt.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Pošli inzerat jestli nějaký máš.
Já zatím vím jen o 145 od autodelty a kamarád dělá 3.0 s rotrexem
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Není to tahle červená? Ta se prodávala myslím už před prázdninami.
http://www.sportovnivozy.cz/32349-alfa- ... -16v-turbo
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Jo, to bude asi ona - jak říkám, já to auto nikdy neviděl a toho prodávajícícho jsem potkal jen jednou na srazu.

Na jednu stranu to bude docela unikátní kousek, na druhou stranu ten volant bez airbagu by ve mně vzbuzoval obavy, přestože mi bylo řečeno, že to auto nebylo nikdy havarované. :-??
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Riley
Autoškolák

Příspěvek od Riley »

V časech byl starý cayman. Nový je rychlejší.

89. Porsche Cayman S 7:55.00 156 '13 325 / 1320
123. Alfa Romeo 4C 8:04.00 153 '13
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

To jakoze hardcore sportovni zelezo je i pres o pul tuny mensi vahu a 40k/t lepsi pomer pomalejsi o 9s nez auto pro slecinky? :D

Sorry, nedalo me to - Alfa 4C se me libi, akorat me vadi ten automat. S dobre nastavenym turbem problem nemam
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

No jo, ale k času toho Caymanu S je nutno dodat ještě jednu "drobnost": za volantem seděl Walter Röhrl ^:)^ ^:)^ ^:)^
Viz:
http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife.html
A to už může znamenat dost velký rozdíl samo o sobě, jakkoliv nevíme, kdo zajel ten (zatím) nejlepší čas Alfy 4C.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

beaumont píše:No jo, ale k času toho Caymanu S je nutno dodat ještě jednu "drobnost": za volantem seděl Walter Röhrl ^:)^ ^:)^ ^:)^
Viz:
http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife.html
A to už může znamenat dost velký rozdíl samo o sobě, jakkoliv nevíme, kdo zajel ten (zatím) nejlepší čas Alfy 4C.
při vsi ucte k Walterovi, vzdyt je mu 66 a podle posledních videi co jsem s nim videl uz to není zadnej zazrak
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Jenže on po té Nordschleife jako testovací jezdec Porsche jezdí málem každý den už xx let. Takže jestli tu trať někdo zná fakt dokonale, tak on. A auto samozřejmě taky.

U Alfy 4C bohužel nevíme, kdo ten její čas zajel, snad to časem zveřejní nebo bude nějaký jiný čas z testu AMS apod.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

S Porsche 918 taky Walter nezajel rekordní čas na ringu, ale byl to jiný (mladší) pilot.

Jinak ad. moderování diskuzí: doufám, že nějaký banování atd. se tady moc konat nebude, forma a svobodnost tohoto fóra mi hodně vyhovuje a nerad bych o to přišel. Holt tento svobodnější režim sebou sem tam přinese nějakýho toho né úplně konformního člověka (pokud to mám napsat hezky :) ).

A 4C, abych se držel tématu, skoro bych si z ní sedl na zadek, ale proboha proč jen automat, proč nedali volitelně manuál???
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Odpovědět