Toho som si samozrejme plne vedomy, ale to na vyssie uvedenom mojom subjektivnom vnimani nic nemenibeaumont píše:Snowman: jen dodám, že nezanedbatelné procento aktuálních Lotusů má taky nějakou formu přeplňování...
Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
ok, tak co ti na 4C vadí, když značka je jedno?mmira píše:a ani honda, ani subaru a ...Arnie J píše:nebere protože to není BMW ani Porsche?
kdybych mel byt fanatik za kazdou znacku auta, kterou mam doma, tak asi nedelam nic jineho, nez po webech pisu litanie na jejich obhajobu. mi je znacka uplne, ale uplne jedno.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
proc by to mela byt blbost? jsou lidi, a na forech se toho jen hemzi, co chteji nove auto a do kandidatu si vyberou mix zacinajici SUV, pak pridaji nemecky sedan nejradeji s V8 a skonci hothatchem. pritom se auta zarazena do vyberu v cene muzou lisit o statisice, stejne je to pro ne relevantni otazka.Dallen píše:Mira: Ale neni treba blbost kdyz napisu, ze bych si radsi koupil ghibli, protoze je lepsi? Auto jak auto. Bere snad normalniho fotra co lita v octe 4C?
a proc by kohokoliv jzediciho v Octavii nemela brat 4C? osobne znam nekolik lidi, co bezne jezdi v beznych autech a v grazi maji supersport.
co z Caymana dela presne Porsche pro panicky?Dallen píše:Alfa SS rozhodne neni, ale sorry zrovna cayman je presne porsche pro panicky. Urcite se najdou i ridici co oceni jejich vlastnosti, ale kolik jich je?
nj, se omlouvam, ze jsem vam tu babovicku nastouchl.Dallen píše:A potentujem se, cekame na to pet let takze nejaka kritika ted neni prijatelna
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
a ted ten nejtezsi orisek. ja vlastne nevim, jak na tento citovy vylev reagovat, ale zkusim to. treba si nejdrive napocitate do 10 teprve pak zacnete bouchat do klavesnice.Integrale píše:JE to jinak!!!mmira píše:jsem vedel, ze pichnu do vosiho hnizda.
a ja tohle snad rekl? odkazoval jsem na video. a prohlaseni "X je pro me jasny vitez" je vyjadrenim osobnich preferenci, ne absolutnim porovnanim. nebo je to snad jinak?Integrale píše:Nikdy mne nepřestane fascinovat, jak někdo, kdo nějaké auto nikdy neřídil, už předem přesně ví, že je lepší nebo horší, než jiný (obvykle to, které neřídil také).
To bych chtěl taky mít, tenhle věštecký dar...
Psáno bylo:
"asi budu za skarohlida, ale i z toho videa vyplyva, ze to zase az tak velka slava neni. stoji to jako Cayman, ale je to horsi. pro me je Cayman S jasny vitez uz jen kvuli atmo H6 a manualu."
Takže pardon, ale to JE hodnocení (navíc osobní - "ale i z toho videa" = i z něčeho jiného = osobní zkušenosti?). Dokonce přímé srovnání, toto je lepší (v čem a za jakých podmínek?) než toto. A to na základě slaboduchého videa, kde autor naschvále jede jako dement, jen aby dosáhl výrazného bočního prokluzu. Pokud budeme srovnávat, potřebujeme reálné srovnání času na nějaké trati, a to ne na okruhu, ale v reálných podmínkách, včetně rozbitého a uskákaného povrchu, atd. a nemohu dělat závěry dřív, než dejme tomu za týden intenzivního denodenního testu, ne na základě půldenního povrchního seznámení se s autem na novinářském dni. Pardon, ale to je úplně mimo realitu. To jsou první dojmy, ne zkušenosti k vynášení nějakých soudů.
Nikdo z nás, jak tu o tom hovoříme, nemá tyto zkušenosti. Jakékoli hodnocení je v takové chvíli irelevantní a může jej dělat jen velmi hloupý člověk. Rozumíme si? Neútočím na to, že jste prohlásil, že " to zase az tak velka slava neni". Útočím na to, že to nemůžete vědět. Jinak si klidně o AR piště, co chcete, zkuste u toho jen myslet; reaguji totiž prudce a často i agresivně na hloupost, ne na odlišnost názoru.
nejdrive k autu obecne: 4C jde mimo me od zacatku, neoslovila me svou koncepci maleho jednouceloveho auta s foukanym motorem zkombinovanym s automatem. nepadla do mantinelu natavenych mymi OSOBNIMI preferencemi.
ted k videu: JC ma jistou, vseobecne uznavanou kredibilitu vybudouvanou nicim jinym, nez jeho clanky a videi. kazdy si muze overit, jestli placa nesmysly nebo pravdu sam tim, ze si jim recenzovana auta vyzkousi na vlastni ruce a overi si, jestli se s nim shodne. v budoucnu pak muze projektovat miru shody i na dalsi jeho prohlaseni a tim si vytvaret nazor i na veci, ktere sam neokusil. delame to vsichni a velmi casto, i vy pane integrale.
neprejimam nazory JC, posloucham ale, co rika pri jizde, koukam, co dela s autem, jak na to auto reaguje a jak snadno s nim dela to, co obvykle dela i s jinymi auty. podivam-li se tedy na video s 4C, pak na jeho videa s Caymany a nasledne to srovnam se svymi zkusenostmi s Caymanem, jsem schopen si na 4C vytvorit VLASTNI nazor. ja proste nemusim strkat ruku do mixeru abych vedel, ze to bude bolet.
takze ano, vyjadril jsem hodnoceni zalozene na mem VLASTNIM nazoru.
dokazete rozlisit mezi "X je jasny vitez" a "X je pro me jasny vitez"? doufam, ze ano. a pokud opravdu ano, je dalsi rozbor zbytecny.Integrale píše:JE to jinak!!!mmira píše:a ja tohle snad rekl? odkazoval jsem na video. a prohlaseni "X je pro me jasny vitez" je vyjadrenim osobnich preferenci, ne absolutnim porovnanim. nebo je to snad jinak?
Psáno bylo:
"asi budu za skarohlida, ale i z toho videa vyplyva, ze to zase az tak velka slava neni. stoji to jako Cayman, ale je to horsi. pro me je Cayman S jasny vitez uz jen kvuli atmo H6 a manualu."
Takže pardon, ale to JE hodnocení (navíc osobní - "ale i z toho videa" = i z něčeho jiného = osobní zkušenosti?). Dokonce přímé srovnání, toto je lepší (v čem a za jakých podmínek?) než toto
mozna byste mel reagovat mene prudce a agresivne a vice se zamyslet nad tim, co vlastne ostatni rikaji. to, ze neco prohlasite za hloupost vy, neznamena, ze to hloupost je.Integrale píše:reaguji totiž prudce a často i agresivně na hloupost, ne na odlišnost názoru.
Autoforum.cz
mmira: na videu je CH, ne JC samozřejmě akceptuji, že Cayman je (asi nejen) pro tebe lepší volba, nicméně 4C se taky nejeví špatně a i Harris je poměrně nadšený... já říkám, čím víc takových aut, tím líp
PS: automatu je škoda, bral bych to jako nutné zlo
PS: automatu je škoda, bral bych to jako nutné zlo
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Kaslem(te) na to.
Mmiro nedrbej nam do 4c, my Vam tez nedrbem do rapida
Mmiro nedrbej nam do 4c, my Vam tez nedrbem do rapida
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
arnie: nj, sorry, brainfart tomu rikaji americti kolegove, CH samozrejme.
dll: pockej pockej, tak ta vec prece nestoji. ja si jen dovolil rict, ze me to auto nenadchlo. to neni o drbani, rypani, provokovani nebo cemkoliv jinem. takze o rapidu (a samozrejme cemkoliv jinem) si myslete a rikejte co jen budete chtit, z nasi strany plati co je napsano v clancich. nic vice, nic mene.
dll: pockej pockej, tak ta vec prece nestoji. ja si jen dovolil rict, ze me to auto nenadchlo. to neni o drbani, rypani, provokovani nebo cemkoliv jinem. takze o rapidu (a samozrejme cemkoliv jinem) si myslete a rikejte co jen budete chtit, z nasi strany plati co je napsano v clancich. nic vice, nic mene.
Autoforum.cz
- Integrale
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Konstatování, že 4C není Vaše kravní skupina je OK, ale tak tomu nebylo. Bylo řečeno, že
Prostě uznejte, že takový závěr na základě videa,kde řídí někdo jiný, je naprostý nesmysl.
A je mi šumák, kdo to na tom videu co říká (možná Seba Loeba bych bral vážně).
Je to jako říkat na základě nějakýho videa, že nějaká holka šuká líp než jiná, a přitom být panic...
Pokud se oběma auty svezete a napíšete, že 4c je ve Vašich očích sračka, bude to OK.
Je to tak těžké pochopit?
Prostě uznejte, že takový závěr na základě videa,kde řídí někdo jiný, je naprostý nesmysl.
A je mi šumák, kdo to na tom videu co říká (možná Seba Loeba bych bral vážně).
Je to jako říkat na základě nějakýho videa, že nějaká holka šuká líp než jiná, a přitom být panic...
Pokud se oběma auty svezete a napíšete, že 4c je ve Vašich očích sračka, bude to OK.
Je to tak těžké pochopit?
Naposledy upravil(a) Integrale dne stř 25 zář 15:29, celkem upraveno 1 x.
www.integrale.cz
www.zavodak.cz
www.competizione.cz
www.zavodak.cz
www.competizione.cz
a je tezke pochopit, ze kdyz uz jsem jednu holku osukal a o druhe mi nekdo jiny, kdo osukal obe, povypravel, jak suka, ze jsem schopen si dovodit, ze z meho pohledu bude sukat hur?
Autoforum.cz
- Integrale
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to hloupý závěr hodný hlupáka.
www.integrale.cz
www.zavodak.cz
www.competizione.cz
www.zavodak.cz