BMW Divize
Re: BMW Divize
hej to by mu celkem šlo k pleti ... hlavně ten dízl
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
tak britska auta jsou mi taky sympaticka..tajne jsem doufal v XFR v manualu, ale bohužel...no a RR je takova volba natruc, i když me vždycky lakalSnowman000 píše:Tak to potom trosku nechapem, preco by posledna stacia bol RRBond007 píše:z nejakyho duvodu tam mam pochyby o spolehlivosti..precijen nemecky auto je nemecky autoSnowman000 píše:To Bond: A co tak Caddy CTS-V? Koni to ma dost, manual to ma, RWD tez, trochu ta dostojnost a nenapadnost tam ale chyba
S tou vahou sa bude este dat si myslim pohrat, no je to proste klasicky kitcar, len miesto starej Sierry je zaklad v E36/E46...a s motorom z M3 uz ta vaha moc problemy nerobi , iked odkazu pana C. som si plne vedomijarka píše:Jako nebýt tý váhy, tak by to bylo velmi zajímavý, přeci jen použít bmw jako dárce je slušná záruka dobrýho výsledku.Even the four-cylinder Legend should be pretty lively, with a 595kg kerb weight giving 235bhp per ton. By way of contrast, a Lotus Elise manages just 156bhp per ton. At 650kg an E46 M3-engined Legend Six is a little heavier, but produces an organ-squeezing 527bhp per ton.
kazdopadne po dnes zverejnenych informacích od BMW mam uplne skvělou naladu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
jen automat a ten design me taky moc neberebeaumont píše:Tak si kup nové Ghibli a uvidíšBond007 píše:nemuzu za to ze me nikdo jinej nepresvedcil o opaku
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Vnější design se mi v reálu líbil moc a moc, vnitřek slušný (mohl by být lepší). Ale povinný automat je bída, to uznávám.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Co máte všichni proti automatu? Já mám teď po dlouhé době manuál a mám pocit že mi to auto do jara nevydrží.
Každé ráno při cestě do práce si nadávám, že jsem nevzal něco s AT.
Každé ráno při cestě do práce si nadávám, že jsem nevzal něco s AT.
2.9T RWD
hm tak to je ještě méně rodinné vozidlo
az tak? ze to predavas? kombinacia 3.0xi + automat? alebo dovody su uplne ine.Arnie J píše:kolik dáš? http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=13&t=18918
E46 325i + E60 550i
arnie: nejakou RWD 530i s manualem a Mp bys tam nemel? idealne tak s 50t km
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou