BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
911T
Mistr volantu

Re: BMW Divize

Příspěvek od 911T »

Mas skusenosti aj s inymi semislikmi? Vedel by si ich porovnat?
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

911T píše:Jeden dotaz na Bonda a jeho Z4M. Pred casom spominal ze jazdi semislicky PIRELLI CORSA. Tie sa sice nerobia v rozmere ktory potrebujem, ale mozno by vedel porovnat s MICHELIN CUP, pripadne inymi. Alebo mate niekto iny skusenosti s tymito gumami? Budem vdacny za kazdy poznatok.

Diky
Me osobne mnohem vic sedi corsy nez cupy. Zatímco corsy funguji skvele az dokud není videt platno, cupy po sjeti několika mm (coz jde velmi rychle) prestavaji fungovat a jsou tvrde jako puk. Opacne to je, nebo aspoň bylo, s dostupnosti. Corsy nebylo mozne v mych rozmerech prakticky sehnat a jednou jsem na ne cekal vic nez pul roku. Na vode to není zas takova tragedie jako se pise. Samozrejme se neda jet na vode 250, ale na většinu presunu okolo rychlostních limitu to bez problemu staci, pokud nekde nestoji voda. Jakmile je vody nekde trosku vic, jede to jak po masle :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

911T: na jaky auto je potrebujes? ja osobne bych doporucil pirelli pzero, prijde mi ze funguji fantasticky. Jen pozor na silver edition, mají sice na boku stribrny napis ala F1, ale jak jsem bohužel zjistil, je to nejaka zkurvena ekovarianta která neoplýva prebytky adheze na mokru. Ale zas musim uznat ze vydrz ma kvalitni, snad zadny gumy mi nevydrzeli tolik co silver pzero.

Ostatní taky dost chvali michelin pilot supersport, ale ja mam obecne k michelinum averzi, takze jsem je nikdy na aute nezkousel.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Mám je obuté z fabriky a musím říct, že fungujou dobře a to i na vodě.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Bond007 píše:911T: na jaky auto je potrebujes? ja osobne bych doporucil pirelli pzero, prijde mi ze funguji fantasticky. Jen pozor na silver edition, mají sice na boku stribrny napis ala F1, ale jak jsem bohužel zjistil, je to nejaka zkurvena ekovarianta která neoplýva prebytky adheze na mokru. Ale zas musim uznat ze vydrz ma kvalitni, snad zadny gumy mi nevydrzeli tolik co silver pzero..
pozor! podle strnadela nově existuje ještě jedna EKO hnus varianta - "P-zero GT" (reklama k temu říká "zvýšený proběh při zachování vlastností" - to bych chtěl vidět.... nebo rači ne, takový sfinstvo mi nesmí na ráfky...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
brasci
Pan Řidič

Příspěvek od brasci »

Nevie tu niekto, ci zadny naraznik na X1 je jeden kus, alebo sa da rozdelit na dva v tom mieste spojenia medzi lakovanou a ciernou castou a su to samostatne kusy?

Obrázek
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

brasci: rozdělit se urcite da, otázka je jak se da pak slozit :D

pavproch: a nejsou to ty silvery? ty mají prave zvyseny prubeh... jako uprimne, az do extremu funguji vcelku obstojne, ale třeba na vode na kluzkym asfaltu nefunguji vůbec...při primym srovnani M3 E46 na Pzero a Z4M pzeroshitlver edition je M3 mnohem jistejsi, obzvlast na vode
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
brasci
Pan Řidič

Příspěvek od brasci »

:D ide mi aj o to zlozenie a ako je to vedene v katalogu ND
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

michelin pilot supersport je imho nyni nejlepsi volba. rozhodne lepsi, nez ty "nove" Corsy.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

Bond007 píše:911T: na jaky auto je potrebujes? ja osobne bych doporucil pirelli pzero, prijde mi ze funguji fantasticky. Jen pozor na silver edition, mají sice na boku stribrny napis ala F1, ale jak jsem bohužel zjistil, je to nejaka zkurvena ekovarianta která neoplýva prebytky adheze na mokru. Ale zas musim uznat ze vydrz ma kvalitni, snad zadny gumy mi nevydrzeli tolik co silver pzero.

Ostatní taky dost chvali michelin pilot supersport, ale ja mam obecne k michelinum averzi, takze jsem je nikdy na aute nezkousel.
Dik za info. Potrebujem to na Cayman S. Klasicke pneumatiky urcite riesit nejdem. Mam teraz YOKOHAMY ADVAN08 (TW index 180) co je akysi medzistupen medzi klasickymi pneumatikami a semislikom a nie som z nich zrovna uvareny. Predtym som mal na Z4 semisliky FEDERAL 595RSR (TW140) co je taiwan za par supov, ale lepsie gumy som na aute nemal. Bohuzial sa nerobia v rozmeroch ktore potrebujem. Jedine co sa da realne zohnat su len tie CUPy od MICHELINu. Alternativou by mohol byt DUNLOP MAXX RACE alebo CONTI FORCECONTACT, ale tie nikde neviem zohnat.
A voda mi nevadi. Za dazda nejazdim. Je to len vikendovka na rozne akcie.
Odpovědět