Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Takže já s kamnama se vlezu tak do 100éček za celý víkend... Řízky budu mít z domů a přespím v autě...
To jsou ty vaše drahé sporťáky...
Taky to tak vidím. Sice už nejsem nejmladší, ale bojové podmínky snad zvládnu
2.0i 107kW
Tak kdo se veze, neplati Ale kdyztak kolem 500 Kc/kolo, pri 20 kolech uz je to vyznamna castka, pri 2 az tak ne.mmira píše:zapomnel jsi na vlezne na okruh
Proste pod 100 tisic se poradny vikend na NS dela tezko. A nejen na NS, na jakemkoli vzdalenejsim okruhu...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Jenže to počítáš jen benzin...šmoula píše:Tak 25kč/km je solidní sumička Já svůj výpočet bral při 2,5kč/km
Když jsem něco podobného počítal u Clia, tak jsem byl tuším na 15kč/km bez ztráty hodnoty vozu.
2.9T RWD
a to si ještě nejel s dieselemšmoula píše:Tak 25kč/km je solidní sumička Já svůj výpočet bral při 2,5kč/km
SSS - vdechne tě do života
Zase tak dramaticke to snad neni, u Clia 15 Kc/km bez ztraty hodnoty... To by muselo byt Clio RS a Vy s nim jezdit prevazne pekne zostraHondaMan píše:Jenže to počítáš jen benzin...šmoula píše:Tak 25kč/km je solidní sumička Já svůj výpočet bral při 2,5kč/km
Když jsem něco podobného počítal u Clia, tak jsem byl tuším na 15kč/km bez ztráty hodnoty vozu.
U bezneho pouziti je nove auto se vsim vsudy za 8 Kc ucetne, realna cena neni obvykle jina, do 10 Kc se s kompaktem vejdete. Pak to samozrejme roste s tridou, mirou a zpusobem vyuziti atp. Ale vetsinou samotne ujete kilometry jsou levne, draha je zpravidla ztrata hodnoty. Tj. pokud si koupite sportovni auto za 3 miliony a za par let ho prodate treba za 1 milion, pricemz s nim ujedete napr. 40 000 km, mate 50 Kc/km jen na ztrate hodnoty. To je zkratka to klicove, naklady na servis a benzin nebudou mimo okruh zdaleka takove...
Pokud tedy rikam u dopravy neceho kvalitnejsiho na okruh a zpet za 25 Kc/km, zadny zazrak to nebude
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
no to nesmite ovsem kupit Audi, tam mam za 25tkm na servisu 80tis. k tomu bezne servisni prohlidky, k tomu pneu, k tomu spotrebak, pojisteni a palivo a mam rodiny kocar jdouc jako O1 1,6 hnusneho stari a vzhledu s prumerem tak 8-9 Kc/km
Tohle beru jinak to společně s ostatníma koníčkama neutáhnu. Tak to vypadá, že se zatím neúčastním...vasco píše:Takže já s kamnama se vlezu tak do 100éček za celý víkend... Řízky budu mít z domů a přespím v autě...
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
RS to bylo a jízda byla odpovídající určení auta.pjanda píše:Zase tak dramaticke to snad neni, u Clia 15 Kc/km bez ztraty hodnoty... To by muselo byt Clio RS a Vy s nim jezdit prevazne pekne zostraHondaMan píše:Jenže to počítáš jen benzin...šmoula píše:Tak 25kč/km je solidní sumička Já svůj výpočet bral při 2,5kč/km
2.9T RWD