Vypínání pistole při tankování
Vypínání pistole při tankování
Ahoj,
mám takový problém. Při tankování se mi neustále vypíná tankovací pistole. Je to jako když už máte plnou nádrž, ale dělá to už při prázdné nádrži. Mám to odzkoušeno už na několika benzínkách, takže problém je určitě na mé straně. Nevíte prosím čím by to mohlo být? Auto - Alfa Romeo 145, 1.4.t.s., r.v.97.
mám takový problém. Při tankování se mi neustále vypíná tankovací pistole. Je to jako když už máte plnou nádrž, ale dělá to už při prázdné nádrži. Mám to odzkoušeno už na několika benzínkách, takže problém je určitě na mé straně. Nevíte prosím čím by to mohlo být? Auto - Alfa Romeo 145, 1.4.t.s., r.v.97.
Re: Vypínání pistole při tankování
bud si pistoli zasunul málo nebo moc, zalezi na aute...practice make perfect!
Tím to nebude...auto už mám pátým rokem a doteď problém nebyl, až asi poslední 4 tankování se to objevilo. Tankuju pořád stejně a víceméně stále na stejných čerpacích stanicích.
Co zkusit pistoli při tankování otočit o 45°, 90° na jednu stranu? Na pár benzínkách jsem se setkal se stejným problémem a vždy pomohlo právě tohle otočení.
Zkoušel jsem s tím všelijak točit, povytahovat, zarážet (to zní až perverzně ), různě s tím kvedlat, ale nic nepomohlo. Natankovat plnou nádrž takhle trvá aspoň jednou tak dlouho, což je pěkná otrava jak pro mě tak pro ty co čekají za mnou. Musím to jen tak lechtat a i při tom se to často vypne.
-
- Pan Řidič
Mně se to samý, co popisuješ, stalo jedinkrát. Taky u pumpy, kam jezdim běžně. Asi po dvaceti litrech mě to přestalo bavit, tak jsem zaplatil a dotankoval bez problému jinde. Už je to pár let a od tý doby se mi to už nikdy nestalo (ani tam). Taky jsem s tou pistolí všelijak čaroval a nepomohlo to. Nevim, čim to bylo a vlatně mě to ani nijak zvlášť nezajímá. Těžko ti to nějak pomůže, já jen, že v tom nejsi sám.
Alespoň psychologická pomoc zatím se mi to stalo 4x za poslední 4 tankování na dvou benzínkách kam pravidelně jezdím a pokaždý jsem byl na jinym stojanu. Přijde mi to právě docela zvláštní. Ale ten pocit když se tam s plnou nádrží šmrdláte půl dne a za váma nasranej frajírek v octávce je k nezaplacení...na všechno ostatní...
Zavolej si k tomu pumpaře, ten ti buď poradí nebo na to bude blbě čumět. V obou případech je to prdel ho pozorovat...
Pochybuju že něco vyřeší, ale pro zlepšení dne proč ne
Teď jsem našel, že by mohl být problém se zpětnou záklopkou v hrdle nádrže. Takže by stálo za zkoušku s tímhle něco udělat.