No, takže děkuji za názory, ale nakonec padají asi obě dvě původní varianty, protože tu ix35 nám nabídli pouze v barvě ice blue, což si teda myslím, že je to pěkný hnus. Takže asi se dál bude řešit něco jiného nejspíš Peugeot 2008 nebo M. ASX do pondělí se to musí rozhodnout . Nemám na to už nervy :/. Takže to vypadá, že v nejbližší době založím nové téma .
No a kdyby bylo na mě, tak se mi třeba líbí Peugeot 508, ale blíž sem se o to nějak nezajímal. Neměli byste nějaké tipy na podobná auta ?
Mazda CX5 vs. Hyundai ix35
Re: Mazda CX5 vs. Hyundai ix35
Pokud vezmeš 2008 v benzínu 1.6VTi tak ti ještě kilo zbude. Sice to není úplně moje volba, ale budiž. Když se ti jí podaří odpoutat od nesmyslné kategorie SUV, tak se stejným motorem bych si vzal raději třeba C4 1.6VTi. Ale je to jen "obyčejný hatch". A ve stejné kategorii na hranici cenového limitu můžeš mít třeba Seat Leon FR 1.8TSI a s trochou brečení u prodejce včetně DSG. Sice to nebude SUV, ale bude to jezdit za míň a líp něž nějaký kříženec.
Takže, děkuji všem za info a rady. Nakonec si teda zvolila ix35 s výbavou a motorem co jsem psal v úvodu. Nakonec to ukecala na 439k
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Tak at slouzi. Jste jeden z mala, co napsal, jak vyber dopadl.
Dík . Tak já bych řekl, že je to slušnost to nějak ukončit přece tomu pár lidí obětovalo aspoň trošku času.