Fiat a vše kolem nich
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fiat a vše kolem nich
No mne pride o nieco viac sexy tato ...
No ani ta aktualna verzia nie je rozhodne fuj
No ani ta aktualna verzia nie je rozhodne fuj
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
PP: jasny, vsak ono to vzhledove opravdu funguje. dokonce to funguje i pri prvni jizde. sednes, rozjedes se, reknes wow. ale s pribyvajici vzdalenosti prichazeji pochyby a bolest hlavy z randalu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Dojmy z F 500L Living 0.9 77 KW:
Materiály dobré,ohlučnění taky.Ve dveřích textil.Ja neřídil,ale torzka naladěna velmi dobře i při ostřejší jízdě.Nebyl jsem z ní nervozní,jak u OIII.Tlumení nerovnosti dobré,jak asfalt,tak kostky.Motor při rozjížděni je slyšet,ale při kvaltech 4,5,6 je tichý a to i kolem 170.Aerodynamika taky dobré odhlučnění.Převapil ten dvouválec,jak je živej.Brzdy dobře brzdí.Řazení nevim,kdyz jsem neřídil a posilovač také ne.Ale jinak dobré.Víko kufru je docela těžké.Start-Stop fungoval rychle.Celkově pozitivní dojem a to včetně motoru.Teď je možnost navigace a zpětné kamery.Living nemá panoramu,což je dobře.Rádio hraje hodně dobře.
Materiály dobré,ohlučnění taky.Ve dveřích textil.Ja neřídil,ale torzka naladěna velmi dobře i při ostřejší jízdě.Nebyl jsem z ní nervozní,jak u OIII.Tlumení nerovnosti dobré,jak asfalt,tak kostky.Motor při rozjížděni je slyšet,ale při kvaltech 4,5,6 je tichý a to i kolem 170.Aerodynamika taky dobré odhlučnění.Převapil ten dvouválec,jak je živej.Brzdy dobře brzdí.Řazení nevim,kdyz jsem neřídil a posilovač také ne.Ale jinak dobré.Víko kufru je docela těžké.Start-Stop fungoval rychle.Celkově pozitivní dojem a to včetně motoru.Teď je možnost navigace a zpětné kamery.Living nemá panoramu,což je dobře.Rádio hraje hodně dobře.
Bez bodů
@mmira: Nejsi ty trosku divnej? Nic ve zlem
Clovek co si koupi abartha si asi nebude stezovat na to, ze ho z toho boli hlava. Stejne jako clovek co si koupit zondu si nebude stezovat na to, ze to je nepohodlne.
To auto je na delani parady, ne na presun na dalnici. Me ten zvuk naopak extremne bavil
http://www.youtube.com/watch?v=PQ_rZLp8BCs
Clovek co si koupi abartha si asi nebude stezovat na to, ze ho z toho boli hlava. Stejne jako clovek co si koupit zondu si nebude stezovat na to, ze to je nepohodlne.
To auto je na delani parady, ne na presun na dalnici. Me ten zvuk naopak extremne bavil
http://www.youtube.com/watch?v=PQ_rZLp8BCs
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
jsem divny a zakladam si na tom . ja jsem na hluk precitlively, nedela mi dobre, unavuje me a boli me z nej hlava. mozna taky proto se zivim akustikou.
v abarthu jsem behem jednoho vikendu ujel 1500 km. malem jsem u toho ohluchl, prisel o zada a taky me a od te doby boli koleno
jinak na konci testu jsem napsal:
jinak mame vlastni video
v abarthu jsem behem jednoho vikendu ujel 1500 km. malem jsem u toho ohluchl, prisel o zada a taky me a od te doby boli koleno
jinak na konci testu jsem napsal:
a dodnes nechapu, pro koho je Abarth 500 vlastne urcenUž několik týdnů si lámu hlavu s tím, pro koho je tento prcek vlastně určen. Obyčejných pětistovek potkávám mraky a za volantem sedí nejrůznější typy lidí. Abartha jsem zatím potkal jen jednoho. Jel v něm prošedivělý pán v důchodovém věku. Je toto ten pravý zákazník? Možná. V PR materiálech stojí věta „Abarth 500 je určen pro všechny, kteří jej potřebují.” Ten pán Abarth asi potřeboval. Ale jen on ví k čemu ho vlastně potřeboval. Jistě se najdou i jiní. Pokud zrovna jste majitel tohoto charismatického a stylového prcka, napište proč jste si ho koupili. Hrozně by mě to zajímalo.
jinak mame vlastni video
Autoforum.cz
Já bych si 500 Abarth jako ojetinu za nějakou rozumnou cenu klidně koupil, jenže jsem na to auto moc velkej a hlavně už moc starej.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Mě třeba kdysi pětistovka s 1.4 T-Jet nebo přímo jako Abarth lákala. Ale pak jsem našel svou manželku a začali jsme plánovat rodinu, takže teď máme kombíka
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
abart+vikend=1500km to asi neni to prave orechove. Takovy test neni moc relevantni
To auto chce mit u baraku pul roku, to neni kazdodenni chleb. Ja bych to jako potah do mesta bral vsemi deseti.
Taky sem divnej
To auto chce mit u baraku pul roku, to neni kazdodenni chleb. Ja bych to jako potah do mesta bral vsemi deseti.
Taky sem divnej
AR166V6, F850 Special
potvrzuju, já je oba dva (mmiru i dll) znám osobně a ..... oba sou fakt divní....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.