Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
pěkný.......ale vlaštovka vytvořená vyjímečnou anomálií respektive jedním pravděpodobně nemocným jedincem ještě jaro nedělá
Niko nadžanel ko kerdža
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Vystává však otázka, zda bělošství není ve skutečnosti úplně stejná anomálie. Samozřejmě v menším rozsahu, že má třeba dost barviva v očích, ale při pobytu na slunci se stejně pálí....
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Klidně i z pohledu globálního. Však ono to žádné výhody neskýtá. Čím méně pigmentu máš v kůži, tím víc ti vadí pobyt na slunci. Čím méně ho máš v očích, tím větší jsi fotofob a potřebuješ např. tmavé brýle. Z hlediska přírody je to vlastně chyba.
(Moucha)
(Moucha)
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
no když nic jinýho, tak negři stále až příliš nápadně připomínají tvory, ze kterejch jsme se vyvinuli což se o běláscích už říct nedá.....a že nejsem dost dobře přizpůsobený životu na sahaře? Ať.....co bych tam taky hledal za štěstí, že?Smyl Flek z Nohavic píše:Klidně i z pohledu globálního. Však ono to žádné výhody neskýtá.
btw: nemůžu si pomoct, ale negři se dle mě vizuálně (a možná i antropometricky) zastavili někde na úrovni třetího či druhého tvora na obrázku zleva.....ale možná se mě to jen zdá, nějaká srovnávací měření jsem bohužel zatím neměl možnost realizovat
Naposledy upravil(a) Pickuper dne úte 24 led 08:00, celkem upraveno 1 x.
Niko nadžanel ko kerdža
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ony jsou to teoreticky dvě vývojové větve. Ale to pořád neznamená, že nedostatek melaninu není defekt. Přirozená ochrana před životodárným světlem není nic, význam čehož by se měl podceňovat.
BTW> Východním Asiatům ta bledost docela sluší.
BTW> Východním Asiatům ta bledost docela sluší.
(Moucha)
(Moucha)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!