BMW Divize
Re: BMW Divize
Někdy jsou dětské sny silnější než rozum. Auto přivezeno a zatím relativně spokojenost,jsou tam určité nedodělky,ale to jsme tušili a vše co nefungovalo,tak jsme tak nějak zjistili předem. Ale s tím se počítalo.
Co se týče motoru a podvozku,tak je to super.Cesta po dálnici z Plzně do HK,spotřeba kolem 9-10l,tempomat 150 a PO 130. Teď jsem se v tom večer trošku projel a je to paráda.Na ty víkendy a výlety s tím se těším. Ale to je asi tím,že je to naše první kabrio,první RWD a první R6.
Co se týče motoru a podvozku,tak je to super.Cesta po dálnici z Plzně do HK,spotřeba kolem 9-10l,tempomat 150 a PO 130. Teď jsem se v tom večer trošku projel a je to paráda.Na ty víkendy a výlety s tím se těším. Ale to je asi tím,že je to naše první kabrio,první RWD a první R6.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
Teď zbývá se akorát modlit, aby nezačal rovnou podzim.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
@MZ: aleno, tak! ešče měsíc baboléta a pak rovnou co? .... to nejlepší období roku, přece...
@sune: vítej v klubu větru ve vlasech...
@sune: vítej v klubu větru ve vlasech...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pp: díky. škoda,že teď na víkend musím jet Fluencem pryč,takže se projedu až příští týden...ale snad pár hezkých dní ještě stihneme,přes zimu zrenovujeme,co se dá a na jaře to začne naplno.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
sem neska skoro celý den strávil na cestách v 3er.... dyž sem ale v pět přijel dom, bylo krásně takže sem vzal m4Zlika krátce vyvětrat..... kurafix, to je rozdíl v naladění..... 3er je fakt zdechlá mrtvola....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
130i dostala konecne to, co jej chyba - LSD - konkretne Quaife. Zatial som najazdil cca 100km ale rozdiel je citit snad pri kazdej akceleracii, som prekvapeny...
Quaife (prip. jiny LSD) je velky rozdil, kdo si nezkusil tak neví.
Moc nerozumím tomu proč to auta jako 130i nemaj z linky...
Moc nerozumím tomu proč to auta jako 130i nemaj z linky...
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Dallen: Protože samosvor je výrobně dražší než běžný dif a přitom:
- určitá část zákazníků samosvor u zadokolky nechce (např. já)
- významné části zákazníků je to úplně ukradené
- ta malá část, co samosvor chce, si za něj obvykle celkem ochotně připlatí
Blbé je akorát to, když samosvor není ani za příplatek, v tom nelogičnost vidím, ale asi je těch zájemců o něj tak málo, že by se ho ani nevyplatilo vyvíjet a nabízet.
- určitá část zákazníků samosvor u zadokolky nechce (např. já)
- významné části zákazníků je to úplně ukradené
- ta malá část, co samosvor chce, si za něj obvykle celkem ochotně připlatí
Blbé je akorát to, když samosvor není ani za příplatek, v tom nelogičnost vidím, ale asi je těch zájemců o něj tak málo, že by se ho ani nevyplatilo vyvíjet a nabízet.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Ide o to, ze sa obera len BMW o peniaze. Vyvoj bude zanedbatelny, kedze diferencialy skoro pre kazdu automobilku dodava externy vyrobca. Je to nieco ako s manualnou prevodovkou v M5/M6
A jak to funguje? Co jsem pochopil tak quaife svira jen pod plynem, neni to zaludny? Ale ma zas vyhodu v "bezudrzbovosti".