Trénuj, pak jako když to najdeš. Zrovna včera večer jsem si musel dát pár kol, když sem to tady tak četl...bambus píše:Trénink na simulátoru podle manuálu je složitější než jsem myslel. A to jsem si vzal nejpomalejšího Miníka, který jede většinu trati na dvojku max trojku. Do října času dost, snad si aspoň trochu trať zapamatuju
Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Je to jiny svet . Musi se zazit, neda se dokonale popsat. Kazdy to citi jinak. Vim, ze poprve jsem se ztracel v horejsi casti, za Hohe acht myslim, kdy leva zatacka strida pravou a porad dokola. A je zcela nezbytne byt vzdy na spravne strane, zadnou z nich v podstate nesmis zkazit. Svodidla jsou proklate blizko . Taky mam zjisteno, ze nemam rozum, jak tady nekdo psal. Prvni kolo jsem zacal se stazenyma pulkama a predsevzetim, ze pojedu kliidek a ze si to nejdrive prohlednu. Kdyz me predjelo tak 5 aut, presne si uvedomuji, jak mi hlavou blesklo...tak to teda ne a dal jsem plnej
a taky vim, ze den tam utece hodne rychle
a taky vim, ze den tam utece hodne rychle
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Mám to s tím rozumem přesně jako ty. Na NS to dvakrát vyšlo, v Hradci už ne
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Ja som si moju premieru odkrutil minuly rok a z tych 4 kol co som stihol si pamatam dokopy tak 30 sekund
Zajtra tam ficim, sice len na 2 hodinky ale lepsie ako nic, nevysiel mi volny vikend...
Ta atmosfera okolo je nezabudnutelna, okruh samotny tiez... Ostatne okruhy potom vyzeraju trapne oproti Nordschleife.
Zajtra tam ficim, sice len na 2 hodinky ale lepsie ako nic, nevysiel mi volny vikend...
Ta atmosfera okolo je nezabudnutelna, okruh samotny tiez... Ostatne okruhy potom vyzeraju trapne oproti Nordschleife.
Mám velmi vážnou obavu, že až tam zajedu, tak už nebudu chtít nikdy jinak a jinam. Ještě jsem tam nebyl a už to místo nemůžu pustit z hlavy. Kurňa jak já se těším...
Pokud někdo ještě náhodou neviděl tento film, tak vřele doporučuji. Já jsem si jej koupil na Blu-Ray a to jej ani nemám na čem pustit
Pokud někdo ještě náhodou neviděl tento film, tak vřele doporučuji. Já jsem si jej koupil na Blu-Ray a to jej ani nemám na čem pustit
Pro zajimavost video s pleckou autem, jsem premyslel zda to jde zajet pod 10 min a ocividne bez problemu i s obycejnym HB.
zajimave video. Vlastne nudne, ale kdo zna NS, pro toho to uplne nudne neni
jen ten strih v 6.36 je divny a trochu shazuje slusny cas. dal dohromady video z ruznych kol
jen ten strih v 6.36 je divny a trochu shazuje slusny cas. dal dohromady video z ruznych kol
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Bohuzial mi zostali 2 jazdy na NS, tento rok tam urcite uz nebudem mat prilezitost ist, tak keby niekto mal zaujem strelil by som to za rozumnu cenu.
Mas SZ
Update: karta už je doma, jak já se těším...
Update: karta už je doma, jak já se těším...
Naposledy upravil(a) bambus dne pon 16 zář 09:13, celkem upraveno 1 x.
tak to vypada, ze i my se na NS vydame na ten dlouhy vikend na zacatku rijna
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou