BMW Divize
Re: BMW Divize
rád bych, ale.... ze stavu mrtvolnosti sa dycky proberu neočekávaně a nahodile....
a fčíl vážně: není to ešče ono, fakt mi je chílema blbě a chvílema líp.... doufám, že sa to brzo stabilizuje v té lepší fázi...
a fčíl vážně: není to ešče ono, fakt mi je chílema blbě a chvílema líp.... doufám, že sa to brzo stabilizuje v té lepší fázi...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak to jo, ale ať to netrvá moc dlouho.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Nojo, kroutak jak svine nicim nenahradis
Jeste to trosku poladit a ani by ses nedrzel
Jeste to trosku poladit a ani by ses nedrzel
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
tak hlavne je to v automatu a ten vždycky radi lip nez clovek...Snowman000 píše:Viac zaujimavy mi pride ten udaj 0-150km/h, clovek by mal pocit ze odpor ala autobus bude hrat svoju ulohu...
zo 100 - 150 km/h to ma za 6,1s a Z4 to ma za 6,5s...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Zejtra se jedu podívat na http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=19&t=25809 jen tam teda už nejsou ty kola,ale budou tam 17" zimáky...co doporučujete zkontrolovat? Je potřeba zrenovovat sedačku řidiče a zadní lemy,které jsou trošku dojebané z kombinace kol na fotce a podvozku KW,který byl stavěný dole.Jinak by vše mělo být relativně cajk...
Bude si to primárně kupovat brácha jako druhé auto k Mondeu(třetí auto v rodině) a já si to občas půjčím o víkendu...takže nájezd určitě bude do 10tkm za rok,spotřebu asi neřešíme...
Bude si to primárně kupovat brácha jako druhé auto k Mondeu(třetí auto v rodině) a já si to občas půjčím o víkendu...takže nájezd určitě bude do 10tkm za rok,spotřebu asi neřešíme...
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
Krome klasiky bych opravdu dukladne sledoval podvozek - kombinace tvrdyho snizenyho podvozku a tech kol s tim profilem co tam byly predtim ho dokaze rozhrkat v rekordnim case
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Na protokolu z STK je,že tam jsou horší zadní silentbloky,ale prý to určitě nemusí být na výměnu hned,ale tak ono se čeká,že to auto není v top stavu za ty peníze a že se přes zimu něco menšího udělá...
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
Mattik je už proslulý prodejce. Byl jsem se loni u něj podívat na stříbrný sedan 330i. Stav zdaleka neodpovídal popisu v inzerátu. A vím spolehlivě o ještě jednom podobně inzerovaným autě. Moc bych od toho nečekal.
RWD
to je ten stejnej co ma nick "matik" na BMW klubu? V tom pripade opravuju svuj predchozi post a dej si pozor uplne na vsechno
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i