Dříve M135i, nyní ///M2
Re: 125d vs M135i
@MZ: to se tak dobře čte, jaxi tu zamilovanost užíváš....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Akurát se u toho dost blbě pracuje, pořád je nějaká záminka, proč se někam musí jet a delší cestou.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak to mame stejne sedacky a mne se zdaji vysoko . Jsem asi vysoky, ptz merim 175cmM.Z. píše:Mám manuální kožené sedačky s dofukováním bočnic a el. ovládání bederní opěrky. Mě se zdají dostatečně nízko, ale já jsem malý.(170cm)
Mám najeto cca 1800km a asi tu spotřebu za chvíli dotlačím někam k 12l, pokušení je silné. Dneska jsem si vyzkoušel kolik to teda umí jet a na chviličku se dostal k omezení maximálky. Čuměl jsem, jak suverénně se ručička zasekla na 260km/h a auto by jevilo dostatečnou chuť k dalšímu zrychlování.
STI jelo taky 250, ale od 230 se ručička po stupnici plazila, jede to jak píchlé prase
Vnější okraje gum naříkají a začíná jim mizet úsměv ze vzorku
Jsem spokojený a kupodivu se všem auto i líbí, když se obecně tvrdí, že 1er je hnusná... Pro mě je to Miss
Jo, s maximalkou to nema problem. Skoro kdekoli. STI nema na dalnici sanci, odzkouseno. Ale to se vi.
Jo, design neni echt povedeny, ale zajimave je to, ze me oslovuje se zajmem vic lidi nez s M3. Asi vyborny marketing a PR
gumy mizi, ale neni to takovy des. Ale jinak jsou vyborne
jinak je jasny, ze kdyz popozenes koniky, ze to pak papa vic nez 12. Ale jakmile zklidnis, neuveritelne spotreba klesne. Neni nutne jezdit extra economy, aby byla spotreba 7 litru.
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
famózní, to chci
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Mě se líbí ta univerzálnost, včera se nám neshodli trhači a trošku si zalaškovali a bylo z toho 7 účkových stehů na přední noze feny.
Pickupa jsem honem nesehnal, tak musela posloužit máňa, použil jsem dělící síť, kterou jsem pro takové příležitosti objednal a fičelo se. Musím říct, že všechno příslušenství sedne jak zadek na hrnec, mají to vymakané.
Horší to bylo po šití, dostat 70 uspaných kg, tou malou dírou dovnitř, ale povedlo se.
Normálně v tom vozím díly zákazníkům, ale dávám si majzla, abych něco nezašpinil, nebo neodřel. Dneska konečně dorazily gumové doplňky (rohože a vana do kufru + ski-vak).
Prostě užitkáč
Pickupa jsem honem nesehnal, tak musela posloužit máňa, použil jsem dělící síť, kterou jsem pro takové příležitosti objednal a fičelo se. Musím říct, že všechno příslušenství sedne jak zadek na hrnec, mají to vymakané.
Horší to bylo po šití, dostat 70 uspaných kg, tou malou dírou dovnitř, ale povedlo se.
Normálně v tom vozím díly zákazníkům, ale dávám si majzla, abych něco nezašpinil, nebo neodřel. Dneska konečně dorazily gumové doplňky (rohože a vana do kufru + ski-vak).
Prostě užitkáč
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
no právě, tohle by skoro prošlo i u mojí ženy, která má na auto jediné 2 požadavky: aby co nejmíň žralo a co nejvíc uvezlo
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
pekne. co to je za medvidka? nejaky pastevec?
a mmch, to v dali za tou siti... taky pekny
a mmch, to v dali za tou siti... taky pekny
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ano, Středoasijský, máme párek.
Při prvním nastartování, motor vyštěkne a drží zvýšený volnoběh, to sebou trochu v kufru škubla, ale pak už se jelo v klidu.
Opět musím pochválit podvozek, kdy se do zatáček nemusí jezdit nijak extra pomalu a vzadu to s ní nijak neházelo
Při prvním nastartování, motor vyštěkne a drží zvýšený volnoběh, to sebou trochu v kufru škubla, ale pak už se jelo v klidu.
Opět musím pochválit podvozek, kdy se do zatáček nemusí jezdit nijak extra pomalu a vzadu to s ní nijak neházelo
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3