Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)
Moderátor: řidičBOB
Re: Nejlepsi silnice v Ceske republice
před chvílí sem dojel do Plzně po své oblíbené I/34 a pak I/19 z Humpolca.... malý provoz, krásnýsafalt, pěkné pičasí... krásně sem si zařídil.... jako vždy
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak i opačným směrem to bylo fajne.... akorát sem měl v autě dva stokilové chopy s bagáží, takže to bylo krapet lenivější...
ale!
u Rožmitálu se potkal v protisměru kolonu různých maskovaných i nemaskovaných Rapidů, oftávek, superbů a jakýchsi divných mul na F-kovej značkách.... takže i zkušební piloti schadewerk vědijou, gde je to fajne...
ale!
u Rožmitálu se potkal v protisměru kolonu různých maskovaných i nemaskovaných Rapidů, oftávek, superbů a jakýchsi divných mul na F-kovej značkách.... takže i zkušební piloti schadewerk vědijou, gde je to fajne...
taxem neska vyzkušal (v rámci větrání m4Zlika) jak cestu z rozcestí Černá/Bílá nahoru na Bílý Kříž, tak i cestu z Karlowitz nahoru na Kasárna.... obojí jsou moc fajné (ale uzounké, nepřehledné a zvlněné) lesní cesty (kupodivu bez zákazu vjezdu) vedoucí nahoru a ... dost.... ani v jednom případě propojka na SK stranu, i dyž mapy.sk říkají něco jiného.... škoda, no.... ale obojí byl jinak moc krásný výlet přírodou (wokna i střecha dole, dvoječka, troječka jen to tak lechtat..... )
ač sem momentálně na nemocenské, taxem v pozdním odpoledni neodolal a vyrazil na decentní "rekonvalescenční" projížďku m4Zlikem.... I/56 okolo šanců, co jiného ?
karlovice - kasárna - makov je průjezdné. jen ta česká část nahoře, jak už dojedeš k těm sjezdovkám a chatám, tak je v příšerném stavu, kousek i po kostkách, ale jak přejedeš čáru, tak slováci mají až do makova krásný asfalt.pavproch píše:taxem neska vyzkušal (v rámci větrání m4Zlika) jak cestu z rozcestí Černá/Bílá nahoru na Bílý Kříž, tak i cestu z Karlowitz nahoru na Kasárna.... obojí jsou moc fajné (ale uzounké, nepřehledné a zvlněné) lesní cesty (kupodivu bez zákazu vjezdu) vedoucí nahoru a ... dost.... ani v jednom případě propojka na SK stranu, i dyž mapy.sk říkají něco jiného.... škoda, no.... ale obojí byl jinak moc krásný výlet přírodou (wokna i střecha dole, dvoječka, troječka jen to tak lechtat..... )
zkus kohutku, měla by být už i nová cesta na slovenskou stranu, ale ještě jsem tam nebyl.
Pravda vyděsí
V neděli v šest ráno jsem jel Bytča - Makov - Bílá - Šance - Fridex-Mistex a bylo to prima na prázdné silnic bez provozu. Odpoledne zpátky to byl opruz.
uz doopravovali slovenskou stranu?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Pokud myslíš ten úsek mezi Bytčou a Bílou, jak tam byla díra za dírou, tak je v místech kde byly díry položený nový asfaltový koberec.
pred mesicem tam bylo spousta vyfrezovanych useku, tak jsem jen chtel vedet, jestli uz to zalepili. planuji tamtudy nejakou cestu, tak at vim, ktere auto vzit.
Autoforum.cz
Jak řešíte srnky? Běhají ty mrchy i takhle po ránu? (já si to někde netroufnu rozhulákat prostě proto, že je moc velká šance na to, že mi tam ta minikráva skočí).