Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
taky se mi míchání jablek s hruškama nelíbí....
a úplně nejvíc ňa séře, dyž v potu tváře v zimě prošlápnu skialpovou stopu hore kopcom a dajakí posratí k*k*ti (pěšáci, sněžničáři a jiná zvěř) ji následně rozm*dají
a úplně nejvíc ňa séře, dyž v potu tváře v zimě prošlápnu skialpovou stopu hore kopcom a dajakí posratí k*k*ti (pěšáci, sněžničáři a jiná zvěř) ji následně rozm*dají
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
hm.. tak to se divím, že jsme si ještě někde nedali po čunipavproch píše:taky se mi míchání jablek s hruškama nelíbí....
Pravda vyděsí
jo tak tos byl ty, jo?
no počkej až ťa vezmu po hrbu čakanem
no počkej až ťa vezmu po hrbu čakanem
vem radši čakanem svoje zaměstnance.. se to venku poflakuje, vykecává s michalem
ted vážně.. vždyt na těch skialpech to snad není problém vyjít kdekoliv i přes stopu jakoukoliv ne?
ted vážně.. vždyt na těch skialpech to snad není problém vyjít kdekoliv i přes stopu jakoukoliv ne?
Pravda vyděsí
kurnik šopa, budu je muset přepadově zkontrolovat....
ref stopa: stoupání rozhoranou (pěšákama rozbitou) stopou na skialpech je možná horší než šlapat novou stopu.... a hlavně, jak to zmrzne v hrbolech, tak to bych potem vraždil...
ref stopa: stoupání rozhoranou (pěšákama rozbitou) stopou na skialpech je možná horší než šlapat novou stopu.... a hlavně, jak to zmrzne v hrbolech, tak to bych potem vraždil...
Hehe taky to vypadá jako placka s malým sklonem
Tohle je už několíkátý ročník. Na YT je záznam celé tratě. By mě zajímalo, jestli měli povolené hřeby...
Tohle je už několíkátý ročník. Na YT je záznam celé tratě. By mě zajímalo, jestli měli povolené hřeby...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
ta to je ovsem mazec, kolik bylo mrtvych?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Míchání není ideál, ale pokud si mám vybrat jestli se lidi mají pouštět na jedné stezce, nebo v přírodě prošlapávat/projíždět různé stezky zvlášť pro každý druh pohybu, tak jsem pro to, aby si vyhýbali a nechali přírodu co nejméně poškozenou...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
To si mám vyložit jak?Honza42 píše:Aby to bylo použitelné, nic jiného nezbývá.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek