Auto kolem 80tis. pro začátečníka
Auto kolem 80tis. pro začátečníka
Zdravím, právě vybírám auto. Je mi 19 let, řidičák už mám přes rok, ale zatím jsem toho moc nenajezdil. Zatím bych jezdil do školy (asi 400km za měsíc) a na výlety. Později asi na VŠ nebo do práce. Co by jste mi doporučili? Co jsem se tak díval, tak se mi líbil Golf IV 1.6i a nebo Octavia 1.6.
Re: Auto kolem 80tis. pro začátečníka
Golf IV je dobrá volba, sám bych do něj šel.
U oktávky se určitě vyhni motoru 1.6. Ten golf je v pohodě... jen se mě VW a Škodovky zdají strašně předražené.
Jo, taky se mi zdají předražené, ale co jiného by jste mi doporučili?
ještě jsem našel tohle
http://auto.bazos.cz/inzerat/25829304/V ... -STAV-.php
ještě jsem našel tohle
http://auto.bazos.cz/inzerat/25829304/V ... -STAV-.php
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ford Focus 1.6 abo Hondu Civic napr.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
-
- Dítě v autě
Asi bych volil i něco levnějšího. Přijde mě Golf, Octavia strašně předražená. Pokud bych mohl doporučit, tak určitě HONDU - super podvozek, kterej opravdu vydrží a jak Snowman000 doporučil. Nebo se stačí podívat a za polovic lze sehnat i Audi A4 se super motorem 1,6.
Golf IV už tak drahej není..trochu si drží cenu oproti jinejm.. ale bacha na lákavé nabídky autobazarů trotina a Auto ESA. tam se někdy snaží prodávat pěkně vypadající auta s rodokmenem jako z pohádky stočená až o několik desítek tisíc KM. Golf, civic, focus.
Vážně je někdo tak naivní? Kilometry se nestáčí jen u Trotina nebo ESA. Popravdě řečeno se stačí skoro všude. Mně osobně to nevadí, pokud člověk není blbej a nekupuje auto jak chleba, tak si s sebou vezne mechanika nebo aspoň někoho kdo tomu rozumí. Navíc fungují společnosti jako např. Cebia, které ti seženou historii vozidla za zlomek ceny, kterou bys hodil do oprav nějakého vraku.