Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
mmira
Moderátor

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od mmira »

asi si to budu muset poradne prohlednout. ale nejdrive to hodim na hlavu prodejci. povidal neco o garancni prohlidce po 60 km (coz uz jsem prosvihl)
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

mmira píše:asi si to budu muset poradne prohlednout. ale nejdrive to hodim na hlavu prodejci. povidal neco o garancni prohlidce po 60 km (coz uz jsem prosvihl)
naštěstí to nepočítá ujeté kilometry :-) Když si s tím pohraje, tak by to mělo jít seřídit, ale jak píše EF, ne všechny kombinace jdou. Vliv na to má i třeba výškové umístění smyku a natočení (pokud lze).

Mně občas spadne řetez přes velkou dolů, ale když posunu doraz tak mi škrká na 11 vzadu - vyber si :-)
Pravda vyděsí
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Kdyz by jsi se naucil bunny hop, mohl jsi to tam prosvistet bezproblemu. Je mozny, ze jsi jel na hranicich prilnavosti (na HT jsem dlouho nejel), ale treba slecna na SJ to rozhodne mohla valit vic a ne jet vytuhlaka. Ale i tak vas to urcite bavilo a priroda je krasna, to je hlavni :-)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@ex: nemůžu úplně souhlasit, imho to štelování lanka je určeno mj. i pro primární štelování mezipolohy smyku nad střední plackou... ale jinak vlastně souhlas....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Vroom
nejsem dobrý sjezdař, ale
1) od PC to vypadá jinak než po 4 hod. výjezdu a ve 2500m.n.m.
2) ta holka jezdí po celém světě, včetně Whistleru. Zatuhlá byla, protože to bylo náročné.
3) bunny hop tam nejezdil ani přítel holky, který dřív jezdil závodně downhill, ani průvodce - kamenný prahy byly moc u sebe, většinou by ses tam nevešel na další odraz
4) z videa to nevypadá, ale byl tam velmi výrazný sklon. Stejně tak byl prudký sráz po straně - všimi si kluka někde okolo půlky, který se mi snažil uhnout, že má problémy se na hraně udržet
5) 3 pozadí chodců, se kterýma se stezka sdílela
6) ty prahy byly tak vysoké, že jsem na nich orazl velkou (36z) placku (na 29er s pouhými -5cm offsetu)
7) slepé horizonty

Tom nebo někdo s jeho skillem by tam asi dokázal jet cca. 20km/h, možná k 25km/h, ale víc ani omylem -ne poprvé, ne na oči, ne bez uzavření pro chodce.
Back to basics.
Příčina -> následek
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

sdileni stezky z chodci me docela prekvapilo. podle stavu cesty bych tipoval, ze se tam drive jen chodilo a bajkeri jsou vetrelci. to cele by pro me byl velky duvod nejit tam ani pesi, ani na kole.
Autoforum.cz
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

co tě na tom překvapuje? To mají dělat speciální stezky pro cyklisty?
Back to basics.
Příčina -> následek
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

Aby to bylo použitelné, nic jiného nezbývá.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

neprekvapuje, odrazuje. dobre si pamatuju jeden z prvnich porevolucnich vyletu na Sumavu, kde jsem neustale uskakoval pred blazny na kolech. to vidim i na tom videu, chodci jdou nahoru a neustale uhybaji jezdcum.

ja jsem proste stale vic chodec nez jezdec. a tak to i zustane. takze i nadale budu jezdit tam, kde nejsou lidi a naopak chodit tam, kde se nebudu muset vyhybat pumpickarum.
Autoforum.cz
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

Mam to stejne jak mmira, ve stejnym smyslu k tomu jeste pridavam jezdeni autem (kdyz se du projet tak predtim mrknu jestli to neni zaroven znacena cyklostezka atd)
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Odpovědět