Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzání
no, na auta mas, co. ale aby ses najedl a nakrmil rodinu, to ne, ty skrte jeden
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
a jo táááák .... proto dycky večur děcka tak řvou..... hlady....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
než sem byl neska ráno vykopnut z nemocnice do domácího ošetřování (mno, nevím, jak může prostředí, které sem nucen sdílet s 3/4 být vhodné pro léčbu, dyž potřebuju ticho a klid.... ), taxem dostal ingstrukce: 3 měsíce nežer (jako prase) a aspoň měsíc/dva nesportuj.... to sou mi teda vyhlídky
Přeji brzké zotavení, do prvního sněhu to přejde
dík
btw, mám ještě jeden lékařský důvod k chlubení se: neska je to přesně deset let od ingstalace 2 imperiálních liber britské nerezi nalevo od mého pindíka.... a je tady fakt, že levá, tj. operovaná kyčel je v současnosti asi jedinou součástí sportem, věkem a stresem sešlého těla, která funguje bezbolestně a bezproblema
btw, mám ještě jeden lékařský důvod k chlubení se: neska je to přesně deset let od ingstalace 2 imperiálních liber britské nerezi nalevo od mého pindíka.... a je tady fakt, že levá, tj. operovaná kyčel je v současnosti asi jedinou součástí sportem, věkem a stresem sešlého těla, která funguje bezbolestně a bezproblema
artroza?
ja, prestoze stale mlad, se ji desim cim dal tim vice. bez pohybu bych asi posel steskem.
ja, prestoze stale mlad, se ji desim cim dal tim vice. bez pohybu bych asi posel steskem.
Autoforum.cz
poúrazová.... 1987 luxace s odlomením okraje acetabula, po uzdravení maratony až sem si tu sfiňu artrozu tam vypěstoval, následně kripl-stadium (na jaře 2003 už opravdu nešlo lyžovat, obrečel sem to). takže řešení radikální implantací "sportovního" železa v Belgii 2003 a o 5 měsíců později sem už zase lyžoval....
no, kazdy sveho stesti krujce . ja mam stale zakaz behu, tak ho i dodrzuju. a z kola uz mam rozmasirovane pozadi....
Autoforum.cz
Na klouby slusne funguje GS Condro Forte...jednou za cas bych nejakou "kuru" dal i jako prevenci. A cpat se gumovyma medvidkama
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
já jedu dycky 3měsíce na Condrosulf, pak 3 měsíce nesypu a pak zase jo...