atmosfericky benzin, 6 valec prosim aj nazor p. Jandu
Re: atmosfericky benzin, 6 valec prosim aj nazor p. Jandu
Většina aut teoreticky vyhovujících zadání je dnes silně za zenitem a najít mezi nimi slušný kus dá hodně práce - myslím, že najít pěknou prémiovku zhruba stejného stáří bude jednodušší cesta, resp. výběr je větší mezi prémiovkami odpovídajícími středu nabídky daného modelu než mezi top-verzemi neprémiovek (což v obou případech odpovídá ca 3l V6/R6 u aut okolo 10 let stáří).
Příkladem budiž Mondeo ST220, který by se vešlo do rozpočtu a splňovalo by většinu uvedených požadavků, ale hledat slušný kus "do ktoreho netreba privela investovat" bych dnes už nechtěl.
Příkladem budiž Mondeo ST220, který by se vešlo do rozpočtu a splňovalo by většinu uvedených požadavků, ale hledat slušný kus "do ktoreho netreba privela investovat" bych dnes už nechtěl.
asi by som odporucil prehodnotit niektore z kriterii. Atmo 6valce sa davali do drahsich a povedzme to vacsich aut. V cenovej hladine 8000 eut to nebude ziadny mladik takze treba ratat ze do neho bude potrebne nieco investovat. To je aj dovod preco vacsina ludi tieto auta predava, pretoze potrebuju nejaku investiciu. Samozrejme najdu sa aj vynimky. Nie ze by som nejak tlacil nemecke premiovky, ale co sa im upriet neda je proti konkurencii vacsia zivotnost a pomalsie opotrebenie. Cize mozna prave nakup starsej premiovky by pomohol eliminovat niektore z negativ nakupu starsieho auta.magalanes píše:...hladam nejake poctive solidne velke auto, do ktoreho netreba privela investovat...Cena do 8000 EUR/ 200 tkc...Nechcem koncern, nechcem nemecke premiove
V pripade ze je malo penazi by som bud:
1. pozeral po aute na ktore budem mat aj s rezervou na vaznejsie opravy, pretoze jazdenka je vzdy riziko s ktorym ttreba ratat, takze nieco mensie s jednoduchsim motorom
2. dlhodobo pozeral mozna po lacnejsich jazdenkach z tejto kategorie, napr. aj tych alfach s tym, ze najst nejaky kus v naozaj dobrom stave je kurwa problem, pretoze si to kupuju zvacsa ludia, ktori do toho "nepotrebuju privela investovat", aj ked cest vynimkam, su skutocne vymazlene kusy.
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz
TOYOTA Soarer. nebo Lexus IS.
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
Kdyz uz nechces e39 tak co treba Lancia Thesis?
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A co Jaguar X-Type 3.0 V6 alebo S-Type 3.0 V6
Aj nejake Volvo S60/S80 by sa mohlo najst, no co mam skusenost tak nie su zrovna DIY friendly...
Aj nejake Volvo S60/S80 by sa mohlo najst, no co mam skusenost tak nie su zrovna DIY friendly...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman000 píše:A co Jaguar X-Type 3.0 V6 alebo S-Type 3.0 V6
magalanes píše:- Spolahlivy, nie prehnane drahy na servis a nahradne diely
Přistál bych zase zpátky na zemi, požadavek na rozumnou servisovatelnost asi vyřadí většinu nesmyslů typu jaguar, lexus apod., nakonec ti nezbyde nic jiného než BMW nebo koncern. Já osobně bych vzal jedničkového Superba V6 v plné palbě, za 2 kila podle mě najdeš pěkné auto a zbytek tvých požadavků s přehledem splňuje.
Koncern a nemecke premiovky ma odradzaju kvoli tomu, ze sa po nich viac pozeraju dlhoprsti + chcel by som nenapadnejsie auto, preto som som vylucil Mercedes, BMW, Audi. Alfy - tam je otazna spolahlivost a Jaguare a ina exotika ma nelaka uz vobec.
Vychadza mi to na Ford Mondeo alebo nieco japonske... (subaru outback, nissan maxima? honda accord? mazda 6 - asi len v USA? kedy sa naposledy v europe predavala 6-valcova Toyota, okrem Lexusu?
Keby som musel zlavit z poziadaviek v zadani, tak by sa zo 6valca stal 4valec, min. 2.0 litra, ale to by uz bolo nove vlakno, sem to nepatri...
Vychadza mi to na Ford Mondeo alebo nieco japonske... (subaru outback, nissan maxima? honda accord? mazda 6 - asi len v USA? kedy sa naposledy v europe predavala 6-valcova Toyota, okrem Lexusu?
Keby som musel zlavit z poziadaviek v zadani, tak by sa zo 6valca stal 4valec, min. 2.0 litra, ale to by uz bolo nove vlakno, sem to nepatri...
Mezi čtyřmi a šesti válci je ještě číslice 5.
Takže - Což takhle dát si špagety? Jak je v článku zmíněno, na letmý pohled Kappa připomíná Octavii I. A jako požitkář byste ocenil, že se dělala i varianta Coupe s V6 3.0 motorem. Jedna Kappa V6 3.0 v automatu stojí vo Vrútkách, protože kdo by chtěl dneska třílitrový šestiválec...
Je pravdou, že AR 166 není tak častým autem jako německá svatá trojice, ale až tak málo nenápadná mi nepřipadá. Ale ten motor.. ten motor.
Je to sice hnusné klišé, ale snad od každé značky nebo modelu existuje dnes interfernetové forum, tak zkuste hledat tam - nejen vuz na prodej, ale i info o největších chybách a mouchách.
Kdybyste byl od Žiliny, nabízím svezení v tom, co mám v podpisu.
Takže - Což takhle dát si špagety? Jak je v článku zmíněno, na letmý pohled Kappa připomíná Octavii I. A jako požitkář byste ocenil, že se dělala i varianta Coupe s V6 3.0 motorem. Jedna Kappa V6 3.0 v automatu stojí vo Vrútkách, protože kdo by chtěl dneska třílitrový šestiválec...
Je pravdou, že AR 166 není tak častým autem jako německá svatá trojice, ale až tak málo nenápadná mi nepřipadá. Ale ten motor.. ten motor.
Je to sice hnusné klišé, ale snad od každé značky nebo modelu existuje dnes interfernetové forum, tak zkuste hledat tam - nejen vuz na prodej, ale i info o největších chybách a mouchách.
Kdybyste byl od Žiliny, nabízím svezení v tom, co mám v podpisu.