Buď rád, že jsi tam ještě nebyl - normální ježdění je proti ringu o ničem a český okruhy ti najednou přijdou krátký a plochý. Ring je neskutečnej .M.Z. píše:Někdy bych se tam taky vydal, furt se o tom básní a já ani nevím, o čem je pořádně řeč.
Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
ted uz na to mas to spravne naradi, tak bys mel
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
asi bych taky měl, dyž už taky nářadíčko mám.... co vím na tuty, že příští rock cca v půlce qětence "musím" (zase) na pár dnů do Ddorfu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak sorry, až na začátku června 2014
3.-5.6.2014 - Düsseldorf
8th Int. Congress "Aluminium Brazing"
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Vždycky jsem to básnění o NS bral s rezervou, ale teď po prvním svezení musím souhlasit: něco podobného jsem ještě nezažil.jarka píše:Buď rád, že jsi tam ještě nebyl - normální ježdění je proti ringu o ničem a český okruhy ti najednou přijdou krátký a plochý. Ring je neskutečnej .M.Z. píše:Někdy bych se tam taky vydal, furt se o tom básní a já ani nevím, o čem je pořádně řeč.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
a clovek pomalu ani nemusi jezdit, staci ta atmoska kolem vjezdu a trate .
Autoforum.cz
Trénink na simulátoru podle manuálu je složitější než jsem myslel. A to jsem si vzal nejpomalejšího Miníka, který jede většinu trati na dvojku max trojku. Do října času dost, snad si aspoň trochu trať zapamatuju
já si z těch her nezapamatoval vůbec nic ... ono to v reálu s těma kopcema působí úplně jinak
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Ve slabší chvilce jsem si koupil jedno kolo na ringu, po státnicích tam musím jet!
2.0i 107kW