ATE brzdy nebo "radši" jiné...
Re: ATE brzdy nebo "radši" jiné...
Tak debata vskutku zajímavá... Vezmu ATE a uvidíme... dočetl jsem se na všemožných forech sice všemožné názory, ale opravdu je to vždy tak, že 1 příspěvek je o zkroucených ATE, druhej o Brembo a třetí o Zimmermanech.. tak to bude asi vážně prašt jak uhod... na škoda foru jsem narazil na tento odkaz, resp. firmu zabývající se nějakou upravou kovů, i kotoučů a pak by se prý zkroutit neměly.. Co si i tom myslíte? http://www.cryo-centrum.cz/auto-moto.html
dle meho je to kravina, kup si kvalitni brzy a jezdi.
Koby : na to se vyprdni. Jezdím už více jak 20 let a za tu dobu se mi zkroutily pouze jedny kotouče (a bůh ví, co za tím bylo). Takže kup běžně dostupný kotouč a jezdi jako člověk.
double: ok, vezmu dnes ty ATE.. Co jsem zatim vyčetl, tak se kotouče kroutí nejspíše kvuli špatné montáži.. Už sháním uchylkoměr, udělám to opravdu pečlivě, abych vyloučil alespon chybu montáže...
spíš se kroutí kvůli brutus stylu jízdy
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Na Puntu ze zkroutly ferodo po 10tkm a je to 1,2, nikdo s tim rutus jízdu nejezdí, přítule už vubec ne... Na mazdě 6 tátovi po 40 tkm jezdí jen dálnici 130kmh - pak se daly Bremba, zkroutily se po 5000km stejně, a táta je šolich, jezdí fakt klobouka... , mě Ate na e36 po asi 2000km, ani jsem pořádně nezabrzdil, bál sem se že je je zkroutim... MX-5 je lehká, nejezdim s tim uplně pilu a stejně tak po ohřátí kopou, studený ne a jsou tam origa.. Fakt nevim... Proto se bojim už cokoliv koupit prostě...Smrťák píše:spíš se kroutí kvůli brutus stylu jízdy
mate niekto skusenosti s EBC brakes (.co.uk) ?
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive Roadster, 2001 (NBFL), 1.8, 98 000 km.
'Zero' : Toyota Corolla AE92, 1991, 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 190 000km.
'Zero' : Toyota Corolla AE92, 1991, 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 190 000km.
Kamarád má na autě na víkendové blbnutí EBC Turbogroove kotouče a fungují velmi dobředrgi píše:mate niekto skusenosti s EBC brakes (.co.uk) ?
Ain´t nobody got time for that
pokusil jsem se to rozdelit, ale je to tak domotane, ze by to pak nedavalo smysl. takze to zustane jak je, jen to tu promazu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dostal som ponuku na brzdy Torax G88 + brzdice Strada S112 za 400ojro na prednu napravu...
Ma zmysel do toho ist? Ma niekto skusenost?
Alebo dat klasiku ATE za 150ojro?
Ma zmysel do toho ist? Ma niekto skusenost?
Alebo dat klasiku ATE za 150ojro?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...