Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Tam jsme bydleli s Delíkem během AF srazu
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Mělo by tam standardně platit povinné i havarijní pojištění, pokud smlouva nestanoví jinak. Díkybohu jsem to ale nikdy nemusel zkoušet.bambus píše:Díky všem už jsem rezervoval zde za 120€ pro dva na dvě noci. Je to cca 4km od vjezdu což je luxus
Měli už jste někdo, nebo víte o někom (přímo), kdo na ringu boural a pak řešil náhradu škody na autě a okruhu (svodidla) z pojistky?
De jure se jedná o zpoplatněnou jednosměrnou komunikaci a tak by se podmínka v pojistné smlouvě vztahující se na neplnění na uzavřeném závodním okruhu pojišťovně hůře uplatňovala.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
A kdysi při dotazu u poklady jak je to tam s pojištěním mi řekli, že je to standardní Bundesstrasse, takze tam plati všechny Versicherung
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Díky. Tuhle informaci se zdůrazněným nevím a mělo by jsem slyšel a četl hodněkrát.
Rád bych si tuto skutečnost jen ověřil v praxi, nikoliv ovšem osobně
Všem přeji aby to měli obdobně...
Mimochodem, nepojede někdo daný víkend (4-6.10) taky? Docela bych ocenil zkušeného"navigátora" na prvních pár kol.
Ubytování + mým autem odjetá kola a benzín jsou na mě
Rád bych si tuto skutečnost jen ověřil v praxi, nikoliv ovšem osobně
Všem přeji aby to měli obdobně...
Mimochodem, nepojede někdo daný víkend (4-6.10) taky? Docela bych ocenil zkušeného"navigátora" na prvních pár kol.
Ubytování + mým autem odjetá kola a benzín jsou na mě
navigatora nepotrebujes, zvlaste v cliu.
nastuduj http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/no ... ce-ringem/ a zvladnes to bez problemu
nastuduj http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/no ... ce-ringem/ a zvladnes to bez problemu
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Diky,clanek uz jsem cetl vicekrat. Ted jsem si vytiskl toto:
http://www.nurburgring.cz/files/ideal-line.pdf
V kombinaci s vasimi radami to bude stacit.
http://www.nurburgring.cz/files/ideal-line.pdf
V kombinaci s vasimi radami to bude stacit.
tento M3 navod paradoxne v praxi uplne nefunguje. sam jsem podle nej zacinal jezdit, ale nebylo to uplne ono. v rade zatacek jsem si pak nasel svoji, mirne odlisnou stopu, ktera mi sedela vice.
bylo by idealni, kdyby sis prvni kolo absolvoval s nekym jinym, to ti v kombinaci s videi a popr. zkusenostmi z nejakeho simulatoru ukaze realitu a pak vyrazit sam. na druhou stranu to v Cliu neni treba hrotit, s tim se temer cela NS da jet na plno.
dle meho nazoru se NS neni treba tolik bat, hlavne to nebrat moc vazne a jet primarne pro zabavu .
bylo by idealni, kdyby sis prvni kolo absolvoval s nekym jinym, to ti v kombinaci s videi a popr. zkusenostmi z nejakeho simulatoru ukaze realitu a pak vyrazit sam. na druhou stranu to v Cliu neni treba hrotit, s tim se temer cela NS da jet na plno.
dle meho nazoru se NS neni treba tolik bat, hlavne to nebrat moc vazne a jet primarne pro zabavu .
Autoforum.cz
ale na druhou stranu se nenechat unést nějakým závoděním
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Já myslím, že pokud je člověk rozumný, tak v prvním kole má tak staženou řiť, že je rád že nechá všechny rychlíky v pořádku předjet. Pak dojede a chce to zažít znova . Kurňa, jel bych, už se těším na příští rok...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Někdy bych se tam taky vydal, furt se o tom básní a já ani nevím, o čem je pořádně řeč.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3