AnoBond007 píše:Sraz tuto neděli, tj. 28.7. na NS přidá se někdo?
Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Vážení, nebyli jste někdo na NS tuto neděli (11.8.) odpoledne / v podvečer, šedé BMW M3 E46 s pražskou RZ? Pokud ano, tak jsme se potkali, já ve Swiftu Sport z půjčovny Rent4Ring...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
SSSuper!
Já už předtím jel s civilní verzí a líbilo se mi, takže jsem si ho rád půjčil. V té půjčovně ovšem mají i v té nejlevnější "Stage1" jiné pružiny + tlumiče, semislicky a nějaké šílené brzdy, takže to brzdilo a sedělo ještě o pořádný kus líp než sériovka. Byla to moje první zkušenost se semislicky a je to obrovský rozdíl, větší než jsem čekal. Jinak samozřejmě zůstala snadná ovladatelnost a taky hezky točivý motůrek, kterému ale v delších stoupáních trochu docházel dech. Nicméně jako začátečnické auto na NS úplně perfektní.
Já už předtím jel s civilní verzí a líbilo se mi, takže jsem si ho rád půjčil. V té půjčovně ovšem mají i v té nejlevnější "Stage1" jiné pružiny + tlumiče, semislicky a nějaké šílené brzdy, takže to brzdilo a sedělo ještě o pořádný kus líp než sériovka. Byla to moje první zkušenost se semislicky a je to obrovský rozdíl, větší než jsem čekal. Jinak samozřejmě zůstala snadná ovladatelnost a taky hezky točivý motůrek, kterému ale v delších stoupáních trochu docházel dech. Nicméně jako začátečnické auto na NS úplně perfektní.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
na co potrebuje SSS na NS lepsi brzdy? to se jede na plny furt pryc
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
No je pravda, že se ani moc neunavily, zvládly by daleko víc. Když jsem do nich ťukl před první zatáčkou, tak to zabrzdilo tak, že jsem musel zase přidat a zatáčku najížděl pod plynem
Ale zase se brzdama dala krásně korigovat stopa, když člověk některou zatáčku neodhadl.
za to mě se při 17tis odlomilo z destiček pár docela velkých kousků a to moc nebrzdím
SSS - vdechne tě do života
rozpadly se starim a seslosti....
Autoforum.cz
Bohuzel az pro prodeji dvou BMW mi zbyly penize na mnohokrat planovanou, a z duvodu financnich nikdy nezrelizovano navstevu ringu. Financni prostredky jsou i presto omezene a tak poprosim zkusenejsi o radu.
Udelal jsem si kalkulaci nakladu:
Cesta z Praglu tam a zpet 2 x 700 km x 8,5l (odhadovana spotreba pri tempomatovych 150 kmh presnou jeste pred cestou zmerim)
= 5000,-
Permice na 9 jizd 202€ x 26 = 5500,- (prepocty men zaokrouhlui nahoru)
9 kol = cca 180 km pri odhadovane spotrebe 23 l/100 km = cca 55l paliva = cca 1500,-
Ubytovani na dvě noci (poprosim o tip) = 50€ = 1200,-
Celkem tedy cca 13200,-
Pro me nezname jsou:
Cena benzinu na pumpach pobliz okruhu. Aktualni prumer v DE je 42,- Kc
Spotreba clia pri rozumne rychlosti presusu tam (jeste otestuji optimum)
Spotreba clia pri jizde na okruhu - z Czechringu data nejsou neb krom otackomeru mela elektronika volno
Dalsi neznamou ovlivnujici spotrebu pri presunech tam zpet je doprava v okoli Velkych mest, stau clio, ktere je dole mrtve jak dedek bez viagry, moc nedava. Pri rozjezdu je nutno vic plynu nez by bylo zdravo i v mirnem stoupani.
Vsem zkusenym harcovnikum dekuji za postrehy a pripadna doporuceni, ktera nejsou obsazena v clannku na webu. Ten ted mimochodem sprtam pred spanim. Na simulatoru trenuji s Mini Mk I abych privykl koncepci pohonu a absenci vykonu
P.S za chybejici diakriitiku se omlouvam, ma ostruzina nemluvi reci meho kmene.
Udelal jsem si kalkulaci nakladu:
Cesta z Praglu tam a zpet 2 x 700 km x 8,5l (odhadovana spotreba pri tempomatovych 150 kmh presnou jeste pred cestou zmerim)
= 5000,-
Permice na 9 jizd 202€ x 26 = 5500,- (prepocty men zaokrouhlui nahoru)
9 kol = cca 180 km pri odhadovane spotrebe 23 l/100 km = cca 55l paliva = cca 1500,-
Ubytovani na dvě noci (poprosim o tip) = 50€ = 1200,-
Celkem tedy cca 13200,-
Pro me nezname jsou:
Cena benzinu na pumpach pobliz okruhu. Aktualni prumer v DE je 42,- Kc
Spotreba clia pri rozumne rychlosti presusu tam (jeste otestuji optimum)
Spotreba clia pri jizde na okruhu - z Czechringu data nejsou neb krom otackomeru mela elektronika volno
Dalsi neznamou ovlivnujici spotrebu pri presunech tam zpet je doprava v okoli Velkych mest, stau clio, ktere je dole mrtve jak dedek bez viagry, moc nedava. Pri rozjezdu je nutno vic plynu nez by bylo zdravo i v mirnem stoupani.
Vsem zkusenym harcovnikum dekuji za postrehy a pripadna doporuceni, ktera nejsou obsazena v clannku na webu. Ten ted mimochodem sprtam pred spanim. Na simulatoru trenuji s Mini Mk I abych privykl koncepci pohonu a absenci vykonu
P.S za chybejici diakriitiku se omlouvam, ma ostruzina nemluvi reci meho kmene.
Asi to tak nějak sedí. Já když sem to počítal, tak za 14 kol jsem tam nechal cca 9k vstupenka a podobně za komplet benzín i s cestou a to ubytko asi taky tak. Plus nějaký blbosti kolem. Takže snad příští rok . Jinak když to člověk propočítá na ujetý závodní km a získaný zkušenosti, tak cena za km je výhodnější než při 2 stintech v Mostě a auto ještě míň trpí...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).