Třeba tady, ale pro tebe to je asi trochu z ruky : www.turanskabeseda.czPeTr7650 píše:http://www.pivnidenik.cz/data/images/ar ... r%2013.JPG
kudla nevite nekdo, kde to v brne toci? Master trinactka
Pivní koutek
Re: Pivní koutek
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Doporučil bych tmavý Master 18°. Stačí ho málo.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
To máš pravdu. Master 18°je moc dobré pivoSmyl Flek z Nohavic píše:Doporučil bych tmavý Master 18°. Stačí ho málo.
Pár měsíců zpět jsem si jich dal 5 (0,4l) a málem to nedopadlo dobře...
(a to jsem zaslechl ještě pomluvy, že jsem ten večer navštívil jiné restaurační zařízení, kde jsem podlehl lahvi pana Glenfiddiche)
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Poslyš Radku, Ty už jsi tak pomatený z té polštiny, že neumíš pochopit česky psaný text?goes píše: řidičBOB píše:BTW: tím podpisem chci jenom otevřít oko pJandovi, aby se zamyslel nad faktem, že kam vleze Ondrášík, tak jde veškerá diskuze do hoven. Takže já se vracím tam, kde Ty nejseš
moc ti to nevydrzelo, ses horsi jak wolf
Já jsem snad někde napsal, že už sem nikdy nenapíšu ani post nebo že tady to nějak definitivně balím? Ne, nic takového... To, že se vracím zpět na AR znamená, že tam opět budu postovat videa a psát do diskuzí, což jsem asi 10 dní nedělal vůbec.
Stačí to takhle na vysvětlenou?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řidičBOB píše:Poslyš Radku, Ty už jsi tak pomatený z té polštiny, že neumíš pochopit česky psaný text?goes píše: řidičBOB píše:BTW: tím podpisem chci jenom otevřít oko pJandovi, aby se zamyslel nad faktem, že kam vleze Ondrášík, tak jde veškerá diskuze do hoven. Takže já se vracím tam, kde Ty nejseš
moc ti to nevydrzelo, ses horsi jak wolf
Já jsem snad někde napsal, že už sem nikdy nenapíšu ani post nebo že tady to nějak definitivně balím? Ne, nic takového... To, že se vracím zpět na AR znamená, že tam opět budu postovat videa a psát do diskuzí, což jsem asi 10 dní nedělal vůbec.
Stačí to takhle na vysvětlenou?
řidičBOB píše:BTW: tím podpisem chci jenom otevřít oko pJandovi, aby se zamyslel nad faktem, že kam vleze Ondrášík, tak jde veškerá diskuze do hoven. Takže já se vracím tam, kde Ty nejseš
zalozim vam tu temu bob vs goes?
spíš goes proti všemmager píše:zalozim vam tu temu bob vs goes?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!