BMW Divize
Re: BMW Divize
je a není...
je to limitama
není tak "starý" - potah MR2011, m4Zlik MR2009
je to limitama
není tak "starý" - potah MR2011, m4Zlik MR2009
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nikdo z renomovaných a zkušených úpravců nenabízí rozumnou úpravu ŘJ tak, aby motor trochu vychoval?
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
ne, aspoň co sem zjišťoval.... a minimálně ze tří stran (pp. Hajro, Krámský a ještě kdosyk) mi celkem důrazně NEdoporučovali do N53 "hrabat".... tožtak, no.... ale jako služebák doooost dobrý, na blbnutí mám fčíl m4Zlíka....
nj ty vlastně porovnáváš N52 a N53, což jsou odlišné motory ... imho N53 se prostě nepovedl tak jako N52 a nepomůže mu ani svěcená ... ale má lepší spotřebu
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
hel, neřekl bych, že se nepovedl.... N52(K) je tišší v celém spektru otáček, má klidnější volnoběh, táhne odspoda bez zhoupnutí mkolem 2,500 otáček, ale.... ve vysokých otáčkách (dvojka osumdesát v tunelu s okýnkama/střechou dole) má N53 hezčí zvuk, kolem 3500toček je znát jeho výrazně větší krouťák a nad 6000 toček je dravejší (vyšší výkon)....
imho to vůbec není o povedenosti toho či onoho HW (oba sou vysoko nad standardem), ale o naladění SW....
jo, a asi fakt žere míň...
imho to vůbec není o povedenosti toho či onoho HW (oba sou vysoko nad standardem), ale o naladění SW....
jo, a asi fakt žere míň...
Chlopi, mám dotaz: k m4Zlikovi (kteréhožto mám jako summer driver) sem dostal zimní kola Styling 290, 8x17" ET29, obutá do P-Sottozero 225/45 R17 H. Já je jaxi potřebovat nebudu.... je tady jeden nejmenovaný s M135i, který by měl zájem, ale podle specs by 1er F20 měla mít ET35.... bude těch 6mm rozdílu vadit?
ha! nejsem sám/nejsme sami! (úchylové petrolheadi)
před chvílí sem se potkal s mně doposud neznámým člověkem, se kterým mě spojuje to, že příští týden posíláme obadva děcka na študia ingličtiny do Kingdom of Kondom a..... přijel e60 530i....
před chvílí sem se potkal s mně doposud neznámým člověkem, se kterým mě spojuje to, že příští týden posíláme obadva děcka na študia ingličtiny do Kingdom of Kondom a..... přijel e60 530i....
Imho nebude, dopočítal bych to k největšímu povolenýmu rozměru.pavproch píše:Chlopi, mám dotaz: k m4Zlikovi (kteréhožto mám jako summer driver) sem dostal zimní kola Styling 290, 8x17" ET29, obutá do P-Sottozero 225/45 R17 H. Já je jaxi potřebovat nebudu.... je tady jeden nejmenovaný s M135i, který by měl zájem, ale podle specs by 1er F20 měla mít ET35.... bude těch 6mm rozdílu vadit?
RWD
z testu 328i GT u konkurence:
Dvoulitr TwinPower má na volnoběh opravdu příšerný, až necivilizovaný zvuk