Další zajímavá autovidea
Re: Další zajímavá autovidea
Jestli se berou i moto videa tak tu je video jak jsme dojeli na skůtrech 50ccm přes GG k moři
SSS - vdechne tě do života
Respekt s těma skůtrama pánové
Verze s většíma hračkama, tohle video podle mě zachycuje čirou radost z řízení a cestování autem jako žádné jiné.
Verze s většíma hračkama, tohle video podle mě zachycuje čirou radost z řízení a cestování autem jako žádné jiné.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
moucha: tomu rikam magorina a masochismus. mam doma 125 a odmitam na ni jezdit dal, nez 20 km. pak me zacnou bolet zada. ale mate muj obdiv.
jinak puvodne jsem myslel, ze dojete do italie, tam skutry hodite do propasti a zpet vas nekdo odveze
jinak puvodne jsem myslel, ze dojete do italie, tam skutry hodite do propasti a zpet vas nekdo odveze
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Fajnovy to by me taky bavilo
Moucha: Jako nečekal jsem že to dokoukám, když jsem na začátku viděl délku videa, ale pak to byla moc příjemná půl hoďka. Asi super zážitek a dobrý výběr muziky.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Díks, kupodivu nás nic nebolelo a celá cesta byla ok, nikde jsme nikoho ani jednou nějak významně nezdrželi (nebo jsem si nevšiml), spíš lidi koukali na RZ a fandili
Ale trip výborný, jsem rád že jsme jeli
Ale trip výborný, jsem rád že jsme jeli
SSS - vdechne tě do života
Moucha to teda klobouk dolů! Jinak video mně bavilo od začátku do konce .
Jinak celý jeho kanál je plný zajímavých videí.
Alex Buncombe v TWR XJS. Nadherny zvuk V12
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)