Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
a u nějaké jiné platby kartou snad smska je? to jsem ještě nezažil.. vždyt karta není nijak spárována s telefoním číslem.
Pravda vyděsí
jo, kura, já si to spletl s Infernet bankou,..... tam je na každou transakci eSeSeMka
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak první zkušenost s platbou fyzickou kartou po infernetu:
- telefonická odblokace karty pro platby po webu
- zadání čísla karty a security code
- SSM s kodem pro ověření 3Dsecure platby
- zadání kodu do 3D secure serveru
- provedení platby
- telefonická blokace karty pro platby přes web
metoda dvojitého prezervativu (blokace+ SSM) - tak snad už nám tuhle kartu nikdo nezneužuije.....
- telefonická odblokace karty pro platby po webu
- zadání čísla karty a security code
- SSM s kodem pro ověření 3Dsecure platby
- zadání kodu do 3D secure serveru
- provedení platby
- telefonická blokace karty pro platby přes web
metoda dvojitého prezervativu (blokace+ SSM) - tak snad už nám tuhle kartu nikdo nezneužuije.....
3D secure podporuje uz vetsina velkych bank hlavne z velke petky (urcite CSOB, Citibank) naopak treba mBank nikoliv
karta je sparovana s cislem uctu na ktery je navazana, takze to funguje obdobne jako kdyz se prihlasujes do IB a banka ti posle SMS s pristupovym kodem. problem ovsem je kdyz dany web nepodporuje 3D secure, pak se plati bez teto ochrany
karta je sparovana s cislem uctu na ktery je navazana, takze to funguje obdobne jako kdyz se prihlasujes do IB a banka ti posle SMS s pristupovym kodem. problem ovsem je kdyz dany web nepodporuje 3D secure, pak se plati bez teto ochrany
@brus: GE Money
retron má pravdu
retron má pravdu
při průjezdu po D1 Brunnem mi to asi před dvěma hodina ukazovalo venku neskutečných 41st.... boha jeho, gdy to už skončí?
Che, dneska sme meli na Temexu na hale 42,2°C
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
doparoma, jak v té 100vježaté můžou žít lidi? sem tam neska strávil asi 2 hoďky (okolo Florence) a.... smrad, hluk, holubi, psí hovna, každej roh ochcanej, všude samej rákos a čmoud... fuj.... byl sem hooodně ráth, jaxem zase vypad.... sem tam asi rok neby a nejmíň rok mě tam zase nikdo neuvidí...