Octavia III
Re: Octavia III
Oct III 1.6CRD Combi 4x4 Elegance (samozřejmě 6MT, f černé metle a na hlínách, bez navi a jiných pičičand) + pár extras objednána.... 12.5% slevy z katalogové ceny... e.t.a. přelom září/října... kolega sa už fčíl těší jak malé děcko...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
@řB. si myslím, že oproti Oct II se stejnou motorizací a pohonem všech 4 by to mohlo být o chlup lepší, bo oct III prý shodila nějaká kila....
Kupodivu v OII (bylo to ale jen FWD) se s tím docela jet dalo, tak snad kila dolů u OIII tu čtyřkolku vyváží.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Každej tu ohrnuje nos, ale kdyby Vám to někdo dal jako služebák, tak najednou budete šťastný.
taktak.... dyž si vzpomenu jak sem byl vděčný... dyž mi (tehdejší) zaměstnavatel koupil pod stromeček 2006 briketu ... (oct II Combi Elegance 1,9TDi 4x4, ta která nám fčíl ve 315tis km umřela na zadření...)
Asi špatně zajetá.pavproch píše:taktak.... dyž si vzpomenu jak sem byl vděčný... dyž mi (tehdejší) zaměstnavatel koupil pod stromeček 2006 briketu ... (oct II Combi Elegance 1,9TDi 4x4, ta která nám fčíl ve 315tis km umřela na zadření...)
RWD
Jsem si jistej, že by to tady hodně lidí docela otrávilo.michalr píše:Každej tu ohrnuje nos, ale kdyby Vám to někdo dal jako služebák, tak najednou budete šťastný.
RWD
tak plánovaný termín výroby je CW36, čili kolem 15.zářijce bude na salooně....pavproch píše:Oct III 1.6CRD Combi 4x4 Elegance (samozřejmě 6MT, f černé metle a na hlínách, bez navi a jiných pičičand) + pár extras objednána.... 12.5% slevy z katalogové ceny... e.t.a. přelom září/října... kolega sa už fčíl těší jak malé děcko...