DOhledání vozidla
DOhledání vozidla
Zdravíčko,
dneska při procházení starých fotek jsem narazil na jednu zvláštní. Je tam dědova stará Lada, kterou prodal. Kdysi, když ještě žil mi řekl, že jedna z mála věcí které lituje je zrovna prodej toho auta. Vím, že to auto už bude pravděpodobně buď sešrotované nebo u někoho stát rozdělané, ale i tak bych jej chtěl zkusit najít. Nevím komu to prodal a za jakých podmínek, dokonce nevím ani technické parametry auta. Jediné co vím, je SPZ podle fotky. Dá se nějak dohledat na magistrátech co s autem bylo dál nebo kde se zrovna nachází? Rád bych na dědu měl hmotnou vzpomínku, která mi jej bude připomínat.
Předem žádám uživatele Krysa, GeneHawkins a jim podobné, že tady nechci žádné blbé poznámky, že takových aut jsou mraky a že mám sehnat jiné a nebo se na to vysrat.
dneska při procházení starých fotek jsem narazil na jednu zvláštní. Je tam dědova stará Lada, kterou prodal. Kdysi, když ještě žil mi řekl, že jedna z mála věcí které lituje je zrovna prodej toho auta. Vím, že to auto už bude pravděpodobně buď sešrotované nebo u někoho stát rozdělané, ale i tak bych jej chtěl zkusit najít. Nevím komu to prodal a za jakých podmínek, dokonce nevím ani technické parametry auta. Jediné co vím, je SPZ podle fotky. Dá se nějak dohledat na magistrátech co s autem bylo dál nebo kde se zrovna nachází? Rád bych na dědu měl hmotnou vzpomínku, která mi jej bude připomínat.
Předem žádám uživatele Krysa, GeneHawkins a jim podobné, že tady nechci žádné blbé poznámky, že takových aut jsou mraky a že mám sehnat jiné a nebo se na to vysrat.
- GeneHawkins
- Letec
Re: DOhledání vozidla
Poslední pojistka. Zapomeň na něj. Drandí na něm děda.
To už bude asi další majitel, děda jej prodal snad aj před rokem 2004...
- GeneHawkins
- Letec
Každopádně pravděpodobně poslední. Je sice pravda, že může mít jinou SPZ, ale spíš asi ne...
Já bych to nevzdával, klidně může stát někomu ve stodole a značky v depositu...
Jenže jak pokračovat? Vždyť mě na inspektorátu nebo na obvoďáku nemůžou říct komu to auto patří, nebo jo?
vydrž Prťka vydrž, už zkouším na ČPP zjistit nějaké info...
Edit:
tak nakonec mám jen VIN: 2048351 (dřív VIN nemělo 17 znaků jako dnes). Snad ti to v něčem pomůže. Good Luck
Edit:
tak nakonec mám jen VIN: 2048351 (dřív VIN nemělo 17 znaků jako dnes). Snad ti to v něčem pomůže. Good Luck
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Což zkusit ten pořad "Pošta pro tebe"?
Protože policie ti neřekne ani informaci o tom, kde bydlí tvůj příbuzný, natož kdo je majitelem auta tvého dědečka.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1007 ... rej-hleda/
Protože policie ti neřekne ani informaci o tom, kde bydlí tvůj příbuzný, natož kdo je majitelem auta tvého dědečka.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1007 ... rej-hleda/
Zkusil jsem to postaru a prohledal tunu papírů po dědovi. Nakonec jsem našel prodejní smlouvu a zavolal na dané číslo, auto bylo bohužel 3 měsíce po prodeji bourané a neopravené...
Naposledy upravil(a) Arkis dne ned 28 črc 16:15, celkem upraveno 1 x.