Vozidlo podobné Fiat Dobló
Re: Vozidlo podobné Fiat Dobló
Já jen nechci aby se mu stalo to co mé matce... felicia 40kW v kombajnu spotřeba 11l se zátěží (5 lidi + nákup) a stejně prd jela. Felda už půl roku stojí s 99t km na tachometru (koupeno v roce 2008 s 93t km od rodiny přes koleno), protože s ním nikdo nechce jezdit kvůli výkonu a častému vyvření ... Možná i tato zkušenosti mě dokopala k mojemu nynějšímu autu - Audi A6 2.8l.
Zafira je dobrej nápad. Třetí řada sedadel se skládá do podlahy kufru a druhou lze také sklopit do roviny - pokud si dobře pamatuji.
Jarka: Jinak s tím autem nejsou problémy při zatížení? Třeba do kopce to pořád jede? Ta felis táhla kopce na dvojku...
Já nevím jak bych to popsal, já od toho žádnou dynamiku nečekám, takže mi přijde že to jede adekvátně (takový trochu rychlejší kamión ). Zrovna teď sme byli na dovče, 2 dospělí a 2 malý děti + plnej kufr krámů a furt zaplá klima a nikde jsem s tím zásadní problém neměl, prostě jsem plynul s ostatním provozem...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Berlingo (zvlaste nove, mame tri s odstupem cca dvou let) je auto s nejhorsim podvozkem ve sve tride. Zadni naprava je absolutnu pruser, ale je to jinou diskuzi
Ta zafira je vklidu, nevleze se toho tolik co do Dobla, ale je to trosku pohodlnejsi, vzadu na te sedacce jsem jel neco pres 3tkm a prezil jsem
Ta zafira je vklidu, nevleze se toho tolik co do Dobla, ale je to trosku pohodlnejsi, vzadu na te sedacce jsem jel neco pres 3tkm a prezil jsem
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
čeče nejseš tak trochu moc náročnej?? na auto máš peněz jak na lepší televizi a hned by si chtěl prostor kamionu a dynamiku Veyrona....Arkis píše:Jarka: Jinak s tím autem nejsou problémy při zatížení? Třeba do kopce to pořád jede? Ta felis táhla kopce na dvojku...
Niko nadžanel ko kerdža
UP: Nakonec teda šel do Dóbla, sehnal si navíc 15t Kč a z Rakouska sehnal 1.6 76kW.
Dallen: Pár tisíc km jsem s Patrnerem/Berlingem najezdil a Tvůj názor na strašný podvozek nesdílím.
Účelům auta IMHO zcela dostačuje.
Účelům auta IMHO zcela dostačuje.
2.9T RWD