Zdravím páni chcel by som vas poprosit o radu chcel by som kupovat jazdené auto v zahraničí, lenže ide o to že mám viac tých tipov bol by som rád ak by ste mi pomohli zúžiť výber ak máte skúsenosti prečo ano prečo nie. pomôže každá rada
Zvažujem tieto autá dieslove, jazdené max 3 roky:
Audi Q5
Toyota Land Cruiser
BMW X6
Audi Q7
poprípade ak máte tip na niečo také väčšie.
Ďakujem za rady
Pomoc pri výbere auta
Re: Pomoc pri výbere auta
A na co to potřebuješ? Ježdění po městě, dálky, občas terén?
Ve výběru mi přijde tak nějak mimo TLC a chybí mi tam nový Touareg a X5.
Ve výběru mi přijde tak nějak mimo TLC a chybí mi tam nový Touareg a X5.
2.9T RWD
Hodně záleží na co to potřebuješ, jak budeš jezdit, kolik to najezdí, jak často s tím chceš být v servise a podobně.
Mimochodem co jsem zatím viděl řidiče Audi Q7, tak to byli samí zmrdi (pardon za výraz, no nic slušnějšího mě ve spojení s nima nenapadlo), tak doufám, že nejsi ten samý případ .
Mimochodem co jsem zatím viděl řidiče Audi Q7, tak to byli samí zmrdi (pardon za výraz, no nic slušnějšího mě ve spojení s nima nenapadlo), tak doufám, že nejsi ten samý případ .
raz mesačne chodim do Nemecka a spet takže určite aj dlhšie trasy cca 1200km tam a spet
nedomnívám se, že velké těžké krabicoidní SUV je ideální nástroj na dlouhé dálniční přesuny
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch: Minulý týden jsem něco málo najel v novém Touaregu na malých kolech, na vzduchu, s adaptivním tempomatem a další kupou zbytečností a musím říct, že jízda po dálnici mě v tom "voněla" mnohem více než v A6 (vzduchový podvozek) nebo 5er (neM-paket pevný podvozek).
Netvrdím že je to ideál, 7er/A8/S-Klasse na dlouhé trasy budou lepší, ale tohle mě rozhodně nezklamalo.
Netvrdím že je to ideál, 7er/A8/S-Klasse na dlouhé trasy budou lepší, ale tohle mě rozhodně nezklamalo.
2.9T RWD
ide mi hlavne o motoricky a kazovy stav vozidiel
Hi guys,
I am a new member to this forum and i am in the plan to buy a new car. But I have no idea about that and not aware of that. I need a 5 seating car but the features should be well and good. Can anyone guide me to buy the car?? Waiting for reply..
I am a new member to this forum and i am in the plan to buy a new car. But I have no idea about that and not aware of that. I need a 5 seating car but the features should be well and good. Can anyone guide me to buy the car?? Waiting for reply..
We need more informations about your driving style. For example how much do you want to spend for a car, how many kilometres will you drive per year, what kind of bodystyle do you prefer (van, wagon/estate, sedan, coupe, ...), where will you drive (city, urban, suburban) and basic informations like these.