Výběr auta pro začátečníka
-
- Pan Řidič
Re: Výběr auta pro začátečníka
Tož zestárni ne? Pyčo
Nevím, zda by se toho někdo ujal. Mě osobně by to nevadilo, ale co ten dotyčný, který mě vezme pod svá "křídla"
Nikdy nevíte, kdy do Vás někdo ťukne a dopadne to špatně. Řeknou že za to mohu já atd .. (pouze příklad) a pak strhnou body tomu, pod kým jsem. Nebude zrovna dvakrát moc rád, že kvůli mě přišel o body a tudíž bude platit větší pojistku na auto, i on sám..
Nikdy nevíte, kdy do Vás někdo ťukne a dopadne to špatně. Řeknou že za to mohu já atd .. (pouze příklad) a pak strhnou body tomu, pod kým jsem. Nebude zrovna dvakrát moc rád, že kvůli mě přišel o body a tudíž bude platit větší pojistku na auto, i on sám..
Takhle jsem se dlouho nepobavil Docela jste situaci (NE)ulehčil.jack daniels píše:Tož zestárni ne? Pyčo
Pokud se nepletu, tak body pujdou dolů tobě. Na tebe je napsané auto, jsi jeho majitel a v dané chvíli si jej řídil. Bavíme se tady jen o napsání pojištění třeba na rodiče.
Kdybych se pletl, ač nerad, tak mně prosím opravte .
Kdybych se pletl, ač nerad, tak mně prosím opravte .
Ale pokud je auto napsané, třebas na někoho z rodičů, a i když ho budu řídit já, tak se body strhávají tomu, na koho je auto napsané, tudíž na někoho z rodičů. Nemohou strhnout body mě, když nemám pojistku napsanou na sebe, ne?
Arkis, myslel jste to jinak než já? Docela jsem se v tom teď ztratil
Arkis, myslel jste to jinak než já? Docela jsem se v tom teď ztratil
Já to myslel takhle
-auto je napsané na tebe, jsi tudíž jeho majitel
-pojištění je napsané na rodiče kvůli bonusům
-auto je napsané na tebe, jsi tudíž jeho majitel
-pojištění je napsané na rodiče kvůli bonusům
Aha, tak takto Špatně jsem chápal, teď je vše jasné
Nevím zda to tak jde, ale řekl bych že to jde, protože to dává rozum.. Mělo by to tak jít (snad)
Jen počkat, jestli se k tomuto vyjádří ještě, někdo jiný. Ne že bych Vám nevěřil, pane Arkisi
Nevím zda to tak jde, ale řekl bych že to jde, protože to dává rozum.. Mělo by to tak jít (snad)
Jen počkat, jestli se k tomuto vyjádří ještě, někdo jiný. Ne že bych Vám nevěřil, pane Arkisi
Na internetu se zásadně tyká, teda pokud se nejedná o formální konverzaci což fórum určitě není .
Jo rady ostatních bych taky uvítal, tak do toho...
Jo rady ostatních bych taky uvítal, tak do toho...
Majitel, provozovatel a pojištěný se můžou lišit.
Když nabouráš body dostaneš Ty (nemusíš volat cajty do 100t.) o bonus přijde pojištěný, ale né vždy, záleží na velikosti škody.
Když nabouráš body dostaneš Ty (nemusíš volat cajty do 100t.) o bonus přijde pojištěný, ale né vždy, záleží na velikosti škody.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Ano policie by se ne že neměla volat do 100 tísíců, ale většina volá i když jim praskne světlo při střetu.
Pojištění je jeden velký zločin, na internetu jsem našel pár on-line kalkulaček na povinné ručení, ale i když mám 1,2 tak bych ročně platil 4-6 tisíc. Některé by mě tak zrujnovali, že bych platil i 14000 ročně, ale je tam zas veškerý servis (přijde mi zbytečné) Když člověk jezdí rozumně, tak k ničemu by dojít nemělo - ale tak to ne vždy platí
Pojištění je jeden velký zločin, na internetu jsem našel pár on-line kalkulaček na povinné ručení, ale i když mám 1,2 tak bych ročně platil 4-6 tisíc. Některé by mě tak zrujnovali, že bych platil i 14000 ročně, ale je tam zas veškerý servis (přijde mi zbytečné) Když člověk jezdí rozumně, tak k ničemu by dojít nemělo - ale tak to ne vždy platí