BMW Divize
Re: BMW Divize
já vím, já vím... samozřejmě to byla moje chyba, měl sem takovou možnost nenadálého zjevení se zvěře (kor v lese v horách v šest ráno) předvídat a přizpůsobit temu rychlost....
ale stejně to je (byl... ) hajzl
ale stejně to je (byl... ) hajzl
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Taxem zjistil, že mám velmi, velmi šikovného mechanika... Michale, díky.... Autorizák vyčíslil opravu po střelení srnce pravým rohem předního nárazníku na cca 40tisíc (s výměnou celého nárazníku a spousty dílů), resp. 10tis při výměně jen nejnutnějších dílů.... Michal zachránil úplně všechno: opravil teleskop výsuvu ostřikovače, opravil urvaný senzor PDC, přilepil všechny ulomené úchyty zevnitř na nárazníku a slepil i prasklý podběh.... jediné co chybí - asi si to srnec odnes na památku - je tenhle díl:
1kus KRYT P MŘÍŽKY VĚTR. dle ETK č. 51117203794 (cena nějakých 150 Kč)
Přiznávám, že je mi blbé (poté co mi dali nabídku na 40tisic) pochtívat po autorizáku blbinec za dvě stovky... Poradíte někdo, kde jinde koupit ?
1kus KRYT P MŘÍŽKY VĚTR. dle ETK č. 51117203794 (cena nějakých 150 Kč)
Přiznávám, že je mi blbé (poté co mi dali nabídku na 40tisic) pochtívat po autorizáku blbinec za dvě stovky... Poradíte někdo, kde jinde koupit ?
koupím v renocaru a pošlu ti to za 500
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
mit sikovneho servisaka je dnes zaklad. jen skoda, ze jich je jak safranu.
koupim ti to zitra v olomouci a pristi tyden v sobotu vyhodim doma a bude mi stacit tech 150
koupim ti to zitra v olomouci a pristi tyden v sobotu vyhodim doma a bude mi stacit tech 150
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
@mmira: kuju převelice moclikráte nastokráte....
Mě by to blbé nebylo, prostě jsi jen neakceptoval jejich nabídku. Nemyslím si, že by měli být kvůli tomu nasraní, žádný z nich by v autorizáku nespravoval, pokud by měl takto schopného opraváře.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3