Fabia 1 - blika olej
Re: Fabia 1 - blika olej
S HTPčkem sem kdysi jel do Bratislavy úplně bez oleje prakticky furt na plný plyn, občas se stalo, že auto najednou začalo od motoru divně cvakat, po vypnutí motoru a opětovném nastartování však pohoda a jel sem dál. Další den sem najel dalších 300km po české republice a stejný problém, proto mi to nedalo a začal sem hledat co je špatně, výsledek, auto prakticky bez oleje. Takže bejt tebou se nemusíš bát
Jo a to auto jezdí dodnes
Jo a to auto jezdí dodnes
2.0i 107kW
-
- Pan Řidič
to bylo služební? Jelikož nemám HTP ani Fobii,tak jsem napsal přečíst manuál. Protože nevím jak je řešená měrka oleje. Jestli jsou tam čárky,nebo je to uděláno jinak.
Nn, to bylo rodičů Když sem potom kouknul na měrku oleje, tak byla úplně suchá, ani kapička...
2.0i 107kW
-
- Pan Řidič
Kdo je zlý na své auto ,ten je zlý i na lidi
Nevím, jestli se to u jednotlivých motorů neliší, ale škodovácká 1.4 MPi má na měrce 2 takový "kapičky" (nebo kuličky) mezi kterýma musí být hladina.
Kup normalne shell 10W40. sice na shellce se prohnes jak prase, ale kdyz jedes zitra pryc tak co se da delat (pripadne zajet do kely).
HX6 je stare oznaceni, meni to co pul roku
HX6 je stare oznaceni, meni to co pul roku
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
tak jeste jeden trochu urgentni dotaz...
je mi vlastne jedno jaky olej koupim, cim levnejsi tim lepsi, jen aby v tom aute neco na tyden bylo, pak to hodim do servisu... obvolal jsem vsechny shellky v Praze ale na zadne neni olej: Shell Helix HX6 10W-40.. pry maji HX5 HX7.... ale HX6 nikde
jakou alternativu muzu koupit abych neco nepokazil? Jak rikam, cim levnejsi tim lepsi... Po jakych oznacenich se mam koukat?
Dekuju moc,
T.
je mi vlastne jedno jaky olej koupim, cim levnejsi tim lepsi, jen aby v tom aute neco na tyden bylo, pak to hodim do servisu... obvolal jsem vsechny shellky v Praze ale na zadne neni olej: Shell Helix HX6 10W-40.. pry maji HX5 HX7.... ale HX6 nikde
jakou alternativu muzu koupit abych neco nepokazil? Jak rikam, cim levnejsi tim lepsi... Po jakych oznacenich se mam koukat?
Dekuju moc,
T.
Jsem Ti to napsal!
Zapoj mozek, myslíš, že motor pozná, že jsi tam nalil dva litry hxcosik a nebo mu spíše bude vadit, že jezdíš pod hladinou?
Zapoj mozek, myslíš, že motor pozná, že jsi tam nalil dva litry hxcosik a nebo mu spíše bude vadit, že jezdíš pod hladinou?
AR166V6, F850 Special
uz jsem koupil cosi co mi poradili na Agipu ... jen text OIL porad sviti (je fakt ze jsem dolil jen 2 litry), musim pak zajet na tu vymenu az se vratim.
Diky vsem.
Diky vsem.