BMW Divize
Re: BMW Divize
Kup si kvalitní sadu s kompresorem a nedělej průrazy, pak budeš jezdit v pohodě. Run flaty nejsou k jízdě BMW bezpodmínečně nutné, ale je na nich asi lepší vývar
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
tak sem už pořídil dvě sady pro nouzové dojetí (flaška s těsnícím sračkolem, aplikátor a kompresorek)... prozatím teda vozím enem jednu v m4Zlikovi, druhou v 3er začnu vozit, až přezuju na nonRFT...
ref m4Zlik: aktuálně nevozím, na nějakou dobu sem dojezdil... nejenom, že mě ráno trefil srnec (viz "nejlepší silnice"), ale odpoledne před barákem mě trefil padající plotový sloupek u souseda.... pravý bok v prdeli.... dyž sa sere, ta v hejnech.... den blbec.... du zalézt pod duchnu a čekám, že na ňa spadne strop....
tožtak.... jo a ještě mezitím sem chtěl jít jezdit na bajku a ... přední kolo prázdné... vytáhnu náhradní duši, nafouknu, prásk a bylo po ni... vytáhnu druhou náhradní duši a utrhnu při rozbalování ventilek.... prostě mám sluníčkový den....
ref m4Zlik: aktuálně nevozím, na nějakou dobu sem dojezdil... nejenom, že mě ráno trefil srnec (viz "nejlepší silnice"), ale odpoledne před barákem mě trefil padající plotový sloupek u souseda.... pravý bok v prdeli.... dyž sa sere, ta v hejnech.... den blbec.... du zalézt pod duchnu a čekám, že na ňa spadne strop....
tožtak.... jo a ještě mezitím sem chtěl jít jezdit na bajku a ... přední kolo prázdné... vytáhnu náhradní duši, nafouknu, prásk a bylo po ni... vytáhnu druhou náhradní duši a utrhnu při rozbalování ventilek.... prostě mám sluníčkový den....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
přeloženo do češtiny máš zrušený předek a bok na Z4? to je škoda...
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
no zrušený ne, řekněme načatý....
Jebloby mě. Foto?
Když budeš šikovnej tak ukecáš ten padající sloupek na rozsekaný čumák
Když budeš šikovnej tak ukecáš ten padající sloupek na rozsekaný čumák
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Šak ňa taky málem yeblo. Foto asi zítra (pokud sa odhodlám - to vyfotit ) .
pavproch: bych se sebou aspoň hoďku nemluvil.
Ad noRFT: po ČR vozim
Ad noRFT: po ČR vozim
Na delší trasy jsem pořídil dojezdovku, hever, atd.sadu pro nouzové dojetí (flaška s těsnícím sračkolem, aplikátor a kompresorek)
RWD
Takhle? http://www.youtube.com/watch?v=Hwin1V4kLb8pavproch píše:ale odpoledne před barákem mě trefil padající plotový sloupek u souseda.... pravý bok v prdeli.... dyž sa sere, ta v hejnech.... den blbec.... du zalézt pod duchnu a čekám, že na ňa spadne strop....
takle ne , ten sloupek sa vykokotil na ňa (zboku)
to je následek sousedovic plotového sloupku
a tohle sou (moc ne vnějškem viditelné, bo už po provizorní opravě ) následky srnca.... vevnitř to vypadá hůř, až to otevřu, zblejsku... (zlomený teleskop výsuvu ostřikovače, zlomený senzor PDC, urvané držáky, prasklý kryt podběhu.... zvnějšku je vidět akorát důlek v lízátku, jak mu to hajzlovi přerazilo asi nohu a chybějící rámeček krytu průduchu...