BMW Divize
Re: BMW Divize
Jo, ten pocit když opul jedenacte clovek seda cely zasrany do auta, naradi se vali uplne vsude. Nervy jak zvon, prvnich pet sekund podivne zvuky (nez se vsude vlije olej apod.) a pak to slape jak hodinky
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
ten "popis" oprav je zabavny. M3 v tomto veku a km bude mit spoustu utahanych veci, ktere bude potreba vymenit prave jen kvuli stari. radou veci na podvozku pocinaje, gumama okolo dveri a oken konce.d1.8t píše:Jedna pěkně se tvářící se povaluje na klubu.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=124483
jinak takto zelenou vidim poprve a nemuzu rict, ze by me oslovovala barva ani ten interier. ted jsem ale potkal jednu stahlgrau a to jsem si malem ucvrkl, jak se mi libila. jen mela SMG
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
M3 pro perverzniho myslivce (ty sedacky ...)
Tmavě zelená metla, dřevo, světlý interier... Pěkná konfigurace
...i když ten interier by mi voněl v trochu jiném odstínu.
...i když ten interier by mi voněl v trochu jiném odstínu.
2.9T RWD
jo mně se ta kombinace taky zamlouvá
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Tak jsem si všiml, že z nabídky BMW 5er se (zřejmě spolu s faceliftem?) tiše odporoučel poslední atmosférický benzínový šestiválec v podobě modelu 530i... Už jsou k mání jen čtyřválce 520i a 528i a foukaný R6 v 535i...
Já osobně nemám nic proti turbu a mezi 530i a 528i bych asi velmi váhal (ani v jednom jsem bohužel nejel), ale stejně to znamená, že R6 atmo už dožívá jen v 3er kupé a kabrio E92/E93, kterým už taky brzy zazvoní umíráček...
Já osobně nemám nic proti turbu a mezi 530i a 528i bych asi velmi váhal (ani v jednom jsem bohužel nejel), ale stejně to znamená, že R6 atmo už dožívá jen v 3er kupé a kabrio E92/E93, kterým už taky brzy zazvoní umíráček...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
myslím, že o tomhle sa tu už na AF psalo, že v Reichu uvedli novou 5er bez 30i a na nátlak zákazníků ji potom zase doplnili do nabídky, jak je vidno zřiti, pouze dočasně... Brusel, čést!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Beaumont: no jo máš pravdu ... ale za to tam přibylo 518d
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Musim se teda přiznat, že v 335i F30 jsem žádnou velkou újmu stran motoru nepozoroval.
RWD