Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
teoreticky bych taky jel, ale vzhledem k tomu, ze se tam jeste nikdo neukazal s dieselovym autem, tak pockam
Pokud pojedu, tak s nejvyšší pravděpodobností kamnama, takže pohoda...
teď mě tak napadlo......je-li NS provozováno nikoliv v režimu ortodoxního závodního okruhu, ale jako dálnice s neomezenou rychlostí je možno se tam prohánět i s autem bez SPZetek? Myšleno tak, že například budu mít auto upravený pro hobby závody na okruhu tzn. , že sice nesplňuje podmínky pro provoz na silnici, ale jinak je víc než OK ,tak mě tam nechaj jezdit nebo ne? (jen teoretickej dotaz, žádný takový auto nemám a na NS se dohledné době taktéž nechystám )
Niko nadžanel ko kerdža
Kdyby se to konalo v červenci-srpnu a nevadilo by, kdybych si ten okruh projel pohodově, tak bych se možná stavil...
Neni, auto musi mit registracni znacky. Na druhou stranu, nikdo to nijak nekontroluje, takze kdyz si na auto bez papiru nacvaknete nejake znacky co se Vam vali v garazi, bude to v kliduPickuper píše:teď mě tak napadlo......je-li NS provozováno nikoliv v režimu ortodoxního závodního okruhu, ale jako dálnice s neomezenou rychlostí je možno se tam prohánět i s autem bez SPZetek? Myšleno tak, že například budu mít auto upravený pro hobby závody na okruhu tzn. , že sice nesplňuje podmínky pro provoz na silnici, ale jinak je víc než OK ,tak mě tam nechaj jezdit nebo ne? (jen teoretickej dotaz, žádný takový auto nemám a na NS se dohledné době taktéž nechystám )
Tyka se to samozrejme jen verejnych dnu, kdyz si to pronajmete sam, muzete si tam delat co chcete
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
dík za info.....privátní pronájem NS v dohledné době snad ani neplánuju
Naposledy upravil(a) Pickuper dne úte 08 bře 20:47, celkem upraveno 1 x.
Niko nadžanel ko kerdža
By Tě tam nepustili.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Goggy: Jsou to turisticke jizdy, ja jezdim na okruzich zasadne vyletnim tempem Nerad bych, aby mi nekdo rikal, ze si pletu Nordschleife se zavodnim okruhem
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n